Intră în campionatul de tenis Action Betting de la Unibet!

In urmă cu câteva săptămâni anunţam lansarea opţiunii Action Betting la Unibet (vezi detalii). Acum aceeaşi casă de pariuri online vine cu o promoţie interesantă adresată celor care le place adrenalina.

imagepng.jpeg

Pariază pe următorul punct la meciurile de tenis şi ai şansa să fi încoronat campion al competiţiei Tenis Action Betting şi să câştigi astfel o parte din premiile de 5.000 RON plus un pariu fără risc de 50 de euro.

Lucrurile sunt simple. Mai întâi intri pe pagina acestei promoţii de pe site-ul unibet.ro şi optezi pentru ofertă (doar de atunci se contorizează pariurile).

Plasezi pariuri de minim 25 RON utilizând Action Betting pe oricare dintre meciurile de tenis în desfăşurare, iar dacă ai cea mai lungă serie de astfel de pariuri câştigătoare (pariuri live Action Betting) vei câştiga marele premu de 2.500 RON bonus gratuiţi şi 250 RON pariu fără risc. Acesta este doar premiul acordat câştigătorului, pentru că locul doi ia şi el 1.250 RON bonus gratuiţi şi un pariu fără risc de 250 RON. Dar mai bine să-ţi prezint mai jos întreaga listă de premii:

Locul Premii
1 2500 RON Bani bonus gratuiţi + 250 RON Pariu Fără Risc
2 1250 RON Bani bonus gratuiţi + 250 RON Pariu Fără Risc
3 625 RON Bani bonus gratuiţi + 250 RON Pariu Fără Risc
4 375 RON Bani bonus gratuiţi + 250 RON Pariu Fără Risc
5 250 RON Bani bonus gratuiţi + 250 RON Pariu Fără Risc
6-10 250 RON Pariu Fără Risc


Tot legat de premiile oferite trebuie spus că banii bonus trebuie rulaţi de 3x, iar pariul fără risc o singură dată.

Concursul a început pe 15 noiembrie şi se va termina pe 23 noiembrie ora 00:59, dar poţi intra în cursă chiar şi în ultima zi, deoarece poţi prinde o serie suficient de lungă încât să te clasezi în top. A fost aleasă o perioadă propice pariorilor pe meciuri de tenis deoarece avem în desfăşurare "Turneul Campionilor", unde zi de zi au loc meciuri foarte atractive unde poţi paria game cu game şi punct cu punct.

Dacă vrei să afli ce reprezintă Action Betting şi cum apare el în consola live de la Unibet accesează link-ul de la începutul articolului.

În final nu-mi rămâne decât să-ţi urez o serie cât mai lungă şi luni să te numeri printre câştigători, dacă nu locul 2 atunci măcar locul 1 :)

Deschide cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 100% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu, în loc de 50% cât este valoarea standard a pariului fără risc. Ofertă exclusivă valabilă doar prin ACEST LINK, accesează acum și pariază la cea mai bună agenție de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi