Într-o singură săptămână s-au dat trei jackpoturi la jocuri de cazino în valoare de 12 milioane de euro! Vezi detalii!

În urmă cu doar o săptămână v-am prezentat sistemul comun de jackpoturi oferite de NetEnt (dezvoltator și distribuitor de jocuri de cazino). Atunci v-am informat că în noaptea de duminică spre luni (19-20 aprilie) s-au dat două jackpoturi fabuloase: 1.5 milioane de euro în jocul "Mega Fortune" și 8 milioane de euro în "Hall of God’s". Articolul nostru poate fi accesat AICI.

La doar câteva zile după acele două mari câștiguri, s-a dat un nou jackpot! Vineri, 24 aprilie, o suedeză pe nume Monica a reușit să dea lovitura vieții în jocul "Arabian Nights" câștigând fabuloasa sumă de 2,633,052€.

Fericita câștigătoare a declarat că acum poate să plătească la bancă împrumutul luat pentru a-și achiziționa o casă, își va ajuta copiii, va dona o parte din bani în scop caritabil iar apoi va începe să călătorească prin lume cu familia sa.

În mai puțin de o săptămână s-au dat trei jackpoturi a căror valoare totală este de peste 12 milioane de euro. În acest moment cel mai mare jackpot este în jocul Hall of Gods - 3.7 milioane RON (aproximativ 830.000€).

Joacă și tu acum! Primești la prima depunere un bonus de până la 1200RON!

hall-of-gods.png

În acest joc se mai dau și alte două jackpoturi mai mici: Midi Jackpot (423.000RON în acest moment) și Mini Jackpot (1.000RON) dar acestea se pot câștiga oricând și cresc întotdeauna destul de repede. Pentru a avea șanse la unul din aceste premii, trebuie să primiți pe ecran 3 simboluri bonus. 

În acest moment jackpoturile oferite sunt de:
- Hall of Gods: 3.7 milioane RON
- Mega Fortune: 2 milioane RON
- Arabian Nights: 155.000RON

Voi vă puteți juca aceste jocuri în orice cazino din rețeaua NetEnt. Însă noi îl recomandăm pe ACESTA deoarece aici se joacă foarte multe persoane de la noi din țară. Site-ul este tradus integral în română iar serviciul de suport clienți este de asemenea disponibil în limba română zilnic între orele 10:00 și 20:30. Plus că aici primiți și un bonus de bun venit de până la 1.200 RON dar aveți și acces la promoții zilnice. Cel puțin pentru clienții români, acest site este cea mai bună alegere.

jackpoturi.png

Joacă și tu acum! Primești un bonus de bun venit de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!