Intoleranță rară pentru Meme Stoica: dacă mănâncă brânză, intră în comă alcoolică!

Culmea ironiei: un om care muncește pentru Gigi Becali, primul oier al țării, suferă de o intoleranță rară la brânză. Așa cum s-a întâmplat la Zurich, produsul lactat având un efect devastator asupra managerului general al Stelei. 

„Vreau să încetați cu știrile false! Nu e adevărat că m-am îmbătat. Vă spun acum cum a fost: am gustat niște sortimente ciudate de brânză și cașcaval elvețian. Erau niște izvoare de brânză topită, foarte interesante. La felul doi, ne-au umplut din nou farfuriile cu brânză topită. Ca să nu spună elvețienii că sunt țăran, am mai gustat un pic. Până la indigestie a mai fost doar un pas. Am delirat două zile. Știu că și Reghe a avut probleme, dar de la o fântână de ciocolată”, a povestit Meme într-o conferință de presă.

Oficialul stelist s-a simțit dator să completeze: „Eu sunt învățat cu brânză naturală, de la Gigi, așa mi s-a obișnuit stomacul. Brânzeturile astea din Elveția sunt numai chimicale, n-au văzut laptele în viața lor, cred că au în ele și mult alcool”.

Din nefericire pentru Stoica, la scenă a asistat și Victor Pițurcă, deghizat în chelner: „Am auzit foarte clar când i-a spus lui Argăseală că fântâna de brânză e prea vâscoasă și că trebuie să o mai subțieze puțin. Acesta a vrut să îi dea două capsule de lapte condensat pentru cafea, dar individul a refuzat și a scos din buzunarul sacoului o sticluță cu țuică de pere. A subțiat brânza topită până la refuz, a dus farfuria la gură și a băut tot. Apoi a lins farfuria și pe o parte și pe cealaltă. Normal că elvețienii au crezut că i-a plăcut brânza foarte mult, așa că i-au mai oferit o porție”. Dar nu băgăm mâna-n foc că Piți nu exagerează un pic. E posibil ca brânza topită să fi conținut țuică elvețiană!

După ce servește fântână de brânză, Meme Stoica spune numai prostii. Dacă judecăm după una din cele mai recente declarații – „jucând așa cum jucăm noi (n.r. - Steaua), trebuie să fim pe primul loc” – putem trage o singură concluzie: episodul Zurich se tot repetă, Meme bea brânză topită cu țuică la greu!

Sensibil la subiect, Gigi Becali a introdus o clauză specială în regulamentul de ordine interioară, potrivit căreia angajații clubului nu au voie să mai mănânce brânză de la străini: „În fiecare deplasare, vom lua două butoaie cu brânză de la oile mele. Înainte să pun capacul, voi gusta personal din fiecare bucată, ca să mă asigur că nu e fermentată. Nu mai are cum să ne stea nimeni în cale. Luăm campionatul un milion la sută!”.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi