Interesant mod de a fura o casă de pariuri, chiar din interior!

Piaţa jocurilor de noroc din Asia este cu siguranţă cea mai mare din lume, însă în acelaşi timp şi cea mai nesigură. Aici s-a răspândit foarte mult mafia pariurilor, care crează multe neplăceri marilor operatori. De multe ori nu este însă nevoie de o mare reţea organizată din afară, ci pericolul poate veni din interior. Asta s-a întâmplat cu operatorul online de pariuri Singapore Pools, un colos în industria jocurilor de noroc din Asia, care a fost păgubit de doi angajaţi.

Cei doi sunt Ricky Widjaja şi Thomas Tong Heng Huat, care au înşelat angajatorul cu aproape 200.000$, cu ajutorul unui program de schimbare a cotelor. Ricky Widjaja avea acces în camera cotelor, fiind unul dintre cei mai apreciaţi angajaţi, aşa că mărea o anumită cotă pentru un interval foarte scurt de timp. Complicele plasa un pariu, iar după validare cotele reveneau imediat la valorile iniţiale.

S-a stabilit că au plasat 52 astfel de pariuri, toate pe meciuri de fotbal. Cotele modificate erau cele la pariul tip “over/under goluri marcate”, iar Ricky Widjaja le aducea pe ambele la diferite intervale de timp la o valoare peste 2.00.

Pariază şi tu acum pe meciurile de fotbal

Astfel de metode de fraudare nu sunt prea întâlnite pe piaţa din Europa, deoarece operatorii online investesc sume imense de bani în pregătirea şi în acelaşi timp testarea angajatilor, dar mai ales în sisteme de securitate.

Ricky Widjaja şi Thomas Tong Heng Huat au fost descoperiţi până la urmă, iar acum se confruntă cu un proces foarte dur. Singapore Pools a recuperat doar jumătate din prejudiciu, iar Tong a fost deja arestat şi va sta după gratii mai bine de cinci ani, în timp sentinţa lui Widjaja urmează să fie anunţată.

Pariurile online sunt din ce în ce mai răspândite şi în România, unde în această săptămână am aflat prima agenţie de pariuri online licenţiată. Totuşi este greu să ajungem la nivelul ţărilor din Asia şi pentru moment suntem feriţi de probleme precum cea prezentată mai sus.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi