Interes neașteptat pentru Chicharito! Cine îl vrea pe starul mexican

Javier Hernandez n-a rupt gura târgului sezonul trecut la Leverkusen - a jucat în 36 de meciuri, dar a reușit să marcheze doar 13 goluri. Totuși, Chicharito nu este un jucător de aruncat...La 29 de ani, fostul star al lui Manchester United și Real Madrid încă prezintă interes pentru cluburile importante din Europa. Iar Lyon este unul dintre ele. Francezii îl vor pierde pe Lacazette vara asta și nu vor să rămână descoperiți, iar atacantul mexican (foto: facebook) se pare că este o soluție foarte bună. Surpriza vine din Anglia, unde se pare că Jose Mourinho îl vrea înapoi pe Old Trafford!

Forma sa din ultima vreme i-a scăzut prețul pe piața transferurilor - de la 25 milioane de euro în octombrie anul trecut, acum Chicharito a ajuns să fie cotat la 18 milioane euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de. Totuși, nemții nu se despart fără minim 34 milioane de euro de jucătorul pentru care au plătit lui Manchester United 12 milioane în vara lui 2015. 

”Chicharito nu a decis încă nimic până acum. Se concentrează pe Cupa Confederațiilor. Vom vedea ce va fi..”, a anunțat impresarul internaționalului mexican. Recunoscut pentru simțul său ieșit din comun în preajma porții adverse, cât și pentru ”exploziile” surprinzătoare din timpul meciurilor, Chicharito (foto: facebook) a fost lăudat de Jose Mourinho. 

”The Special One” s-a arătat dezamăgit de gestul predecesorului său la United, Louis van Gaal, de a renunța atât de ușor la un jucător precum Hernandez. "Avem jucători foarte buni în echipă, creativi, dar nu sunt tipul de ”criminali” în fața porțiii, așa cum a fost Zlatan Ibrahimovic. Iar alt exemplu ar fi Chicharito..Să vă spun ceva: la modul în care noi jucăm împotriva adversarilor și îi dominăm, sunt convins că Chicharito ar fi marcat ușor 20 de goluri.” 

”Chiar dacă ar fi intrat pe teren în meciuri în ultimele 10 sau 20 de minute, el tot ar fi reușit să dea minim 20 de goluri într-un sezon!..Este tipul de jucător care atrage mingea ca un magnet, se duce într-o parte, recuperează în alta și te trezești că-ți dă gol! Anticipează foarte bine și este un jucător foarte inteligent”, l-a lăudat Jose Mourinho pe Chicharito, iar acum presa din Anglia speculează faptul că antrenorul portughez (foto: sportpictures.eu) ar fi interesat de o ”repatriere” a atacantului mexican pe ”Old Trafford”. 

Chicharito a pus umărul la un rezultat important în meciul de debut la Cupa Confederațiilor - a marcat primul gol al Mexicului în egalul, 2-2, cu campioana Europei - Portugalia și a devenit golgheterul all-time al naționalei țării sale. Astă seară el își poate îmbunătăți recordul în meciul cu Noua Zeelandă. Mexicanii au nevoie de victorie ca să spere la calificarea în semifinalele competiției, iar la casele de pariuri recomandate de noi jucătorii antrenați de Juan Carlos Osorio sunt mari favoriți.

În acest meci, însă, mult mai indicat este un pariu pe numărul de goluri sau pe marcatorul primului gol Chicharito. Astfel, pentru o miză pe goluri de ”over 2,5” aveți o cotă de 1.56, în vreme ce atacantul lui Leverkusen are cota 3.85 ca să marcheze primul în partida de diseară. 

Despre Noua Zeelandă nu se pot spune multe lucruri, fiind echipa cea mai slabă din Grupa A și, poate, cea mai slabă din competiția care se joacă în Rusia. Principalul pericol pentru poarta lui Ochoa este Chris Wood, atacantul de 25 de ani al lui Leeds (foto: leedsunited.com) care are o cotă de 6.10 la această casă de pariuri să marcheze un gol oricând în timpul meciului.

Echipe probabile: 

Mexic: Ochoa -  D. Reyes, Araujo, Alanis, Luis Reyes - Fabian, Marquez, ​Dos Santos - Aquino, Chicharito, Lozano. 

Noua Zeelandă: Marinovic - Doyle, Smith, Durante, Tzimopoulos, Boxall -  Thomas, Tuiloma, McGlinchey - Wood, Rojas.

În cele șase întâlniri precedente, Mexicul a bifat 5 victorii și o înfrângere în fața neo-zeelandezilor. Aceasta a venit în 1980, 0-4 într-un amical disputat la Auckland. 

Scorurile înregistrate în ultimele cinci partide:

3 martie 2010: Noua Zeelandă vs Mexic 0-2 (Amical)
1 iunie 2011: Mexic vs Noua Zeelandă 3-0 (Amical)
13 noiembrie 2013: Mexic vs Noua Zeelandă 5-1 (Preliminarii Cupa Mondială)
20 noiembrie 2013: Noua Zeelandă vs Mexic 2-4 (Preliminarii Cupa Mondială)
8 octombrie 2016: Mexic vs Noua Zeelandă 2-1 (Amical)

PARIAZĂ PE CUPA CONFEDERAȚIILOR!

TE AȘTEAPTĂ UN FREEBET DE PÂNĂ LA 200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi