Inter pune preţ pe Mauro Icardi. 110 milioane de euro e noua clauză a atacantului argentinian!

Atletico Madrid, Chelsea, Arsenal şi Napoli s-au întrecut vara asta în oferte care mai de care mai atractive pentru Mauro Icardi. Spaniolii de la Atletico Madrid au oferit chiar 50 de milioane de euro pentru golgheterul lui Inter, care era hotărât să plece. Surpriza a venit, însă, chiar din partea şefilor lui Inter, care i-au făcut atacantului argentinian o ofertă de nerefuzat - prelungirea contractului cu încă 5 ani şi un salariu de aproape 5 milioane de euro pe sezon în afară de bonusuri, prime şi drepturi de imagine. Icardi va câştiga bani buni dacă echipa va lua titlul şi va avea un parcurs bun în Champions League, dar şi în funcţie de golurile reuşite de-a lungul sezonului.

Gazzetta dello Sport anunţă că noua înţelegere va fi oficializată la începutul lunii septembrie. Până atunci, cine va dori să liciteze în continuare pentru Icardi trebuie să achite 110 milioane de euro - clauza pe care şefii lui Inter i-au stabilit-o jucătorului argentinian. 

De noua înţelegere a lui Icardi cu Inter s-a ocupat Wanda Nara, soţia şi, în acelaşi timp, impresara atacantului de 23 de ani. Nici noul antrenor al echipei, Frank de Boer nu e străin de afacere, olandezul anunţându-i pe şefii echipei că are nevoie de Icardi pentru construirea unei echipe redutabile, care să se bată pentru toate trofeele importante puse în joc.  

Cu 16 goluri marcate, Mauro Icardi a fost al patrulea marcator al campionatului Italiei în sezonul trecut, fiind depășit doar de Higuain, Dybala și Bacca. 47 de goluri a marcat până acum în tricoul Interului Mauro Icardi, jucător cotat la 32 de milioane de euro de către nemţii de la transfermarkt.de.

Foto: urbanpost.it

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi