Share

Pont Insulele Feroe-Letonia, echipe fără pretenții mari

Campionatul Mondial 2018

Cota: 2.50

Adaugat de: Király Zoltán

06 Oct 2017 23:42 2,0k 0
Logo Insulele Feroe
Logo Letonia
Insulele Feroe
Letonia
VS
19:00 07 Octombrie 2017
Preliminarii CM 2018

Analiză și informații pentru Insulele Feroe v Letonia

Insulele Feroe-Letonia

Insulele Feroe este o echipă serioasă care începând cu campania trecută când au făcut senzație încurcând Grecia de două ori, acum demonstrează că performanțele care sunt din ce în ce mai dese, nu sunt o întâmplare. Insularii sunt o echipă închegată care își vinde scump pielea. Insulele Faroe au luat până acum 15 goluri în 8 meciuri, DAR este important felul cum au încasat acele goluri. Toate cele 15 au fost primite exclusiv de la Elveția și Portugalia în distribuție copleșitoare în favoarea portughezilor. Împotriva echipelor care sunt doar cu puțin peste nivelul lor, se pot apăra extrem de eficient. Iar în acest caz nici nu sunt convins că forța de joc a letonilor este cu ceva mai presus decât potențialul gazdelor. În plus, feroezii acasă joacă pe teren artificial care întotdeauna creează probleme echipelor neobișnuite cu acest lucru. Insulele Feroe sunt un fel de Islanda, doar că la un nivel mai jos, dar au același stil și aceeași eficiență și au aceleși tipuri de virtuți.

Echipă de start:

Nielsen - Faerö, Baldvinsson, Gregersen - Davidsen, Benjaminsen, Joensen, Naes - Rólantsson, Edmundsson, Vatnhamar

Letonia e codașa grupei, surprinzător dacă ținem cont de nume, dar explicabil dacă ne uităm la meciuri, într-o grupă în care Andorra are 4 puncte, iar Insulele Faroe are 8, Letonia are 3. Letonia este cea mai slabă echipă în această grupă fără doar și poate și nu îi văd capabili de mare lucru aici. Letonia au marcat până acum de 3 ori în 8 meciuri, odată cu Portugalia, odată cu Andorra și odată cu Ungaria după o greșeală gravă a defensivei maghiare. Letonia a marcat doar în meciurile unde adversarul oricum știa că îi poate bate marcând mai multe și neglijând puțin faza defensivă (cazul cu Portugalia și Ungaria). Din celelalte 6 meciuri doar odată au punctat și echipa arată rău.

Echipă de start:

Vanins - Maksimenko, Gorkss, Kolesovs, Dubra - Laizans, Vardanjans - Solovjovs, Indrans, Rakels - Sabala

Pont Insulele Feroe vs Letonia: Letonia sub0.5 goluri

Insulele Feroe nu vor neglija apărarea, pentru că face parte din stilul lor de a fi organizați și bine închiși și o echipă foarte slabă precum Letonia nu va avea multe ocazii și nici atât oportunități de a profita din erori defensive care nu mă aștept să fie. În plus gazonul artificial mai alunecos nu îi va ajuta deloc și prevăd un meci în care oaspeții nu înscriu. Dacă e 0-0, pot fi destul de mulțumiți aici. Urmează meciul cu Andorra pentru letoni, așa că pot evita ultimul loc în acel meci de acasă. Casele prevăd un meci foarte strâns, si dau o cotă superbă pentru acest eveniment, Unibet oferă cea mai bună.

Pont pariuri: Letonia sub0.5 goluri

Miza: 5/10

Cota: 2.50

Adaugat de: Király Zoltán

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Király Zoltán

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Dudelange - Legia Varșovia
Cota: 1.87 16 Aug 2018 21:00 0