Ricky Hatton strânge bani pentru familia lui Mike Towell, boxerul care a murit după un KO

Drama scoţianului Mike Towell, care a murit pe patul de spital după ce a fost făcut KO într-o gală desfăşurată la Glasgow, l-a dat peste cap pe Ricky Hatton. Fostul super-campion din boxul profesionist a declanşat o campanie de strângere de fonduri pe contul său de socializare pentru ajutorarea iubitei lui Towell şi a copilului acestora, Rocco.  

20 000 de lire vrea să strângă într-o primă fază Hatton, care şi-a rugat toţi cunoscuţii să facă donaţii. "Fiecare daţi cât puteţi. Haideţi să vedem cât de repede putem strânge 20 de mii de lire!", este mesajul postat de Ricky Hatton pe Twitter. A creat şi o pagină specială pentru asta. "E un lucru mărunt pe care îl fac pentru un mare campion", a spus Hatton.

Fostul campion mondial de la semimijlocie a vrut să se dea ca exemplu şi a donat primul 5 000 de lire pentru susţinerea fostei familii a lui Mike Towell. Scoţianul, care avea 25 de ani, a fost făcut KO în repriza a cincea a meciului cu Dale Evans, disputat la Glasgow. A murit câteva ore mai târziu la spital din cauza unei hemoragie cerebrale severe. "Mike a luptat până la capăt. Au fiost cele mai lungi 24 de ore din vieţile noastre!", a postat Chloe Ross pe Facebook după moartea logodnicului ei, Mike Towell (foto: mirror.co.uk)

Mike şi-a pierdut viaţa făcând ce ştia el mai bine, pentru a le asigura un trai liniştit iubitei şi copilului său. Un băieţel şi mama acestuia au nevoie acum de sprijinul nostru. Haideţi să ne asigurăm că totul va fi în regulă cu ei! Daţi cât puteţi!,

---este mesajul lui Ricky Hatton pentru fanii şi toţi prietenii lui  

Dale Evans (foto: Action Images) şi-a revenit cu greu la aflarea veştii despre moartea fostului său adversar din ring. 

Niciodată nu mi-a plăcut să-mi văd adversarul suferind în afara ringului din cauza mea. Cine ar vrea să vadă asta vreodată?..Nu vreau să ştiu prin ce momente trece acum familia lui Mike, iar inima mea este alături de ei!, 

---a spus Dale Evans

"Sunt absolut devastat de moartea lui Mike. Încă nu-mi vine să cred!", a declarat promotorul Eddie Hearn, cel care organizase gala de la Glasgow. Mike Towell era neînvins până la meciul cu Evans. 11 victorii şi un egal avea scoţianul în palmares la profesionişti.


Foto: Reuters

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi