Îngroziți de pretențiile lui Rivaldinho: voia apă caldă la duș!

Pandurii Târgu Jiu putea să fie deja istorie, dacă se aventura să îl achiziționeze, în vară, pe fiul lui Rivaldo. Obișnuit cu o viață de huzur, atacantul a avut niște pretenții care i-au făcut pe reprezentanții clubului doljean să leșine în masă.

„Faliment scria pe noi! Acum jucam cu Rapid și Petrolul. Tot respectul pentru tatăl său, Rivaldo, care a fost un fotbalist mare și pentru care am o stimă deosebită, dar nu poți să vii în România și să crezi că ți se cuvine chiar totul. Nici nu pot reproduce ce a cerut: curent electric în vestiar, apă caldă la duș, prosoape, dormitor fără gândaci și... mai departe nu mai știu, pentru că am leșinat. M-am trezit sub scaun. Plecaseră toți”, a declarat Narcis Condescu, oficial din umbră al Pandurilor.

Un ultim membru al delegației clubului și-a pierdut cunoștința după ce a auzit cea mai nesimțită revendicare a lui Rivaldinho: trei mese pe zi! „Am pus mână de la mână și am reușit să-i cumpărăm o cafea scurtă de la automatul din buticul de vizavi de club, ca să nu-și facă o impresie greșită despre noi. Hai să fim sinceri: nici la Real Madrid sau la Juventus Torino nu îți dau trei mese pe zi. Poate la Manchester United, dar nu cred”, a declarat sub protecția anonimatului oficialuil Pandurilor. 

Gorjenii au fost șocați de vestea că brazilianul a ajuns, în cele din urmă, în curtea lui Dinamo. „Credeam că doar Steaua, Chiajna sau FC Voluntari și-l pot permite. Negoiță a reușit să ne păcălească pe toți. Se plânge de dimineața până seara că nu are bani, iar noaptea semnează jucători, ca hoții. Creduli, ne-am oferit să îi împrumutăm ce mai rămăsese pe fundul unui tub de Ben-Gay, de când avea Nistor junghiuri, și nu am mai văzut nimic înapoi. Așa se întâmplă când ai încredere oarbă în oameni”, a spus cu amărăciune Narcis Condescu, înainte să se urce în Mercedesul său ultimul răcnet.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!