Infractorii vor avea interzis la jocurile de noroc după ieșirea din pușcărie!

Britanicii au demarat din această vară un plan care să-i ajute pe dependenții de jocuri de noroc. Iar pariurile micșorate în sumă fixă la FOBT-uri a fost prima măsură la care s-au gândit. Acum, comisia din parlament care răspunde de jocurile de noroc și divertisment s-a gândit și la pușcăriași. Concret, aceștia nu vor mai avea voie ca după ieșirea din închisoare să meargă la cazinouri sau să presteze orice activitate ce implică jocurile de noroc! 

Măsura se referă în special la infractorii cu cazuri grave, gen omoruri și violuri, și care în afară de asta vor avea interzis și la consumul de băuturi alccolice. Măsura a fost gândită în încercarea disperată a a autorităților de a combnate recidivele. Astfel că, pentru prima dată, ofițerii de probațiune vor putea să impună aceste restricții persoanelor eliberate.Noul proiect de lege este unul costisitor - 15 miliarde de lire sterline anual vor fi cheltuite! 

Ministerul Justiției a fost cel care a venit cu propunerea de lege pentru reducerea pe cât posibil a recidivelor. Cei care nu vor respecta interdicțiile de a juca la cazinouri sau chiar și la jocuri online se vor întoarce în custodia poliției. 

"Ne-am angajat să îmbunătățim supravegherea celor aflați în stare de probațiune. Se are în vedere raducerea pe calea cea dreaptă a infractorilor, pentru ca aceștia să ducă o viața normală și să respecte legile în momentul eliberării. Se urmărește reintegrarea, în siguranță, în societate. De asemenea, aceste noi măsuri  vor ajuta la protejarea cetășenilor și la stoparea problemelor care îi determină pe unii să comită infracțiuni”, a spus Sam Gyimah, unul dintre inițiatorii proiectului. 

Până acum, condițiile impuse unui fost deținut provin dintr-o listă standard elaborată de autorități. Acestea includ traiul la o anumită adresă, interdicția de a călători în străinătate fără permisiune sau fără a lua legătura cu o persoană desemnată de tribunal.

Măsurile suplimentare vor fi aplicate de la caz la caz, în condițiile în care se constată că aceste condiții standard sunt insuficiente pentru a asigura reintegrarea cu succes în societate a infractorilor. În primele trei luni, 5.347 de infractori din Anglia și Țara Galilor au fost rechemați să dea cu subsemnatul pentru nerespectarea restricțiilor impuse după eliberarea din închisoare.

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe joci la pariuri online! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi