Informaţii utile înainte de ultima etapă a campionatelor fotbalistice de top

Toate cele cinci campionate de top din fotbalul european vor ajunge la final în acest weekend. Vor fi foarte multe echipe care nu mai au obiective aşa că n-ar trebui să vă mire dacă veţi vedea cote precum cea de 4 avută de Inter la Sassuolo sau cea de 1.83 avută de Atletico Madrid acasă cu Celta Vigo.

N-o să vă ofer pronosticuri pentru aceste meciuri (găsiţi mai multe şi poate mai bune în cadrul concursului de pronosticuri cu premii de 6.000 RON, concurs la care participă cei mai buni tipsteri din România), ci o să încerc să vin cu informaţii care să vă fie de ajutor în alegerea pronosticurilor.

Anglia Premier League

În Anglia singurele formaţii pentru care ultima etapă are miză deosebită sunt Tottenham, Arsenal, Manchester City, Manchester United, West Ham, Southampton şi Liverpool. La polul opus, Leicester, Sunderland, Newcastle, Norwich şi Aston Villa vor termina pe poziţia curentă, indiferent de rezultatul din ultima rundă.

Arsenal - Aston Villa

Lui Arsenal îi este suficient un egal pentru a termina sezonul pe locul 3. Cu o victorie poate spera la locul secund, dar pentru asta este nevoie ca Tottenham să piardă pe terenul deja retrogradatei Newcastle. Partida n-are nicio miză pentru Aston Villa.

Manchester United - Bournemouth

Manchester United termină pe patru dacă se impune şi Manchester City pierde la Swansea. Şansele pentru acest scenariu sunt mici, dar chiar şi aşa Unitedf va trebui să foţeze victoria pentru a fi sigură de locul 5, loc care duce direct în grupele Ligii Europa, asta în timp ce locul şase merge în preliminariile aceleiaşi competiţii. Bournemouth poate urca destule poziţii în cazul unei victorii, între ea (locul 16) şi a 12-a clasată fiind doar două puncte. O clasare mai bună înseamnă mai mulţi bani din drepturile TV.

Southampton - Crystal Palace

Southampton trebuie să câştige pentru a fi sigură de locul şapte, loc care va duc în Europa League dacă Manchester United câştigă FA Cup. O victorie coroborată cu maxim un egal al lui United şi West Ham o duce pe Southampton direct în grupele Ligii Europa. "Sfinţii" riscă să piardă Europa League dacă nu câştigă şi Liverpool învinge la West Bromwich sau chiar şi în cazul "cormoranii" fac egal, cu condiţia ca Palace să câştige aici la minim două goluri diferenţă. Crystal Palace se află pe 14 şi va încheia sezonul între locurile 12-16.

Chelsea - Leicester

Chelsea va încheia sezonul pe 9 sau pe 10. Va fi depăşită de Stoke doar dacă gruparea de pe Britannia se impune acasă, iar Chelsea nu trece de campioana. Leicester a câştigat matematic titlul şi pentru ea partidă n-are miză.

West Bromwich - Liverpool

West Bromwich va încheia sezonul între locurile 12-16. Liverpool trebuie să obţină victoria şi să spere că Southampton nu va câştiga şi West Ham va pierde (aici ar putea conta şi numărul superior de goluri marcate) pentru a fi sigură de locul în Europa League. Dacă termină pe şapte merge în Europa League în cazul în care Manchester United câştigă FA Cup. Ea va merge însă direct în grupele Champions dacă va câştiga finala Europa League.

promotie-netbet.JPG

Swansea - Manchester City

Swansea este pe 11 şi poate fi depăşită de două formaţii dacă nu va câştiga acest joc. În cazul unui succes coroborat cu un egal sau o înfrângere a lui Chelsea va încheia campionatul pe nouă. Manchester City are nevoie de un egal pentru a fi sigură de calificarea în Liga Campionilor. Merge în grupele competiţiei dacă se impune iar Arsenal pierde acasă cu deja retrogradata Aston Villa.

Everton - Norwich

Va încheia sezonul între locurile 11-16. În prezent este pe 12 iar în cazul unui succes o poate depăşi pe Swansea, dacă "lebedele" nu câştigă acasă cu Manchester City. Norwich este deja retrogradată.

Watford - Sunderland

Watford va încheia sezonul între locurile 11-16. Poate să le devanseze pe Swansea şi Everton dacă obţine o victorie şi celelalte două nu se impun în meciurile lor. De "caramele" trece şi dacă obţine un rezultat mai bun decât ea, nu neapărat o victorie. Sunderland va termina imediat deasupra liniei retrogradării indiferent de rezultatul din acest joc.

Newcastle - Tottenham

Newcastle este deja retrogradată. Tottenham termină pe locul doi sezonul şi cu un egal aici sau chiar cu un eşec, dacă Arsenal nu trece de Aston Villa.

Stoke - West Ham

Stoke se află pe zece şi cel mult va urca sau coborî o poziţie. Termină pe nouă dacă se impune şi CHelsea nu trece de Leicester şi ajunge pe 11 dacă nu câştigă iar Swansea o învinge pe Manchester City.

Anglia Premier League etapa 38 - program şi cote pariuri la 888sport.com (D. ONJN 2162 / 28.08.2015)

anglia-program-si-cote-pariuri.JPG

Germania - Bundesliga

Atenţie ce jucaţi în Bundesliga deoarece sunt şi aici câteva echipe fără obiective. Bayern, Dortmund, Leverkusen şi Hannover vor încheia clasamentul pe locurile pe care se află şi în prezent, postură în care se află practic şi Gladbach. În schimb, pentru Mainz, Hertha, Schalke, Frankfurt, Bremen şi Stuttgart partidele în care sunt implicate au miză importantă (calificarea în Europa League) sau evitarea locurilor 16 şi 17.

Bayern Munchen - Hannover

Ambele echipe vor termina sezonul pe locurile pe care se află în prezent, adică Bayern în fruntea clasamentului iar Hannover pe ultimul loc

Borussia Dortmund - FC Koln

Borussia Dortmund va termina campionatul pe locul secund indiferent de scorurile din ultima etapă. FC Koln poate urca pe nouă dacă obţine un rezultat mai bun decât Wolfsburg acasă cu Stuttgart, dar poate ajunge şi pe zece în cazul în care Ingolstadt câştigă la Leverkusen, iar ea pierde acest joc.

Bayer Leverkusen - Ingolstadt

Leverkusen va încheia sezonul pe trei indiferent de rezultatul din acest meci. Ingolstadt urcă două locuri, până pe 8 dacă învinge şi dacă Wolfsburg şi FC Koln vor pierde. Ea poate fi însă depăşită de un grup de trei echipe şi poate încheia sezonul pe 13, asta în cazul în care pierde.

Wolfsburg - Stuttgart

Wolfsburg va încheia sezonul pe 8 dacă scoate un rezultat similar cu cel al lui FC Koln, chiar şi un egal sau un eşec fiindu-i suficient, dar în acest caz ar trebui ca Ingolstadt să nu câştige la Leverkusen. Stuttgart scapă de retrogradare doar dacă va câştiga acest joc şi Bremen va pierde acasă cu Frankfurt. Ar avea şanse teoretice să scape de locul 17 şi în cazul unui succes la un scor foarte mare şi dacă în jocul Bremen - Frankfurt se impun gazdele, dar în acest caz ar trebui să recupereze un handicap de şase goluri, adică dacă ea ar câştiga cu 2:0 atunci Bremen să câştige la minim 4 goluri.

germania-program-si-cote-pariuri.JPG

Augsburg - Hamburger SV

Două vecine de clasament care au câte 38 de puncte şi golaveraj -8. Dacă vreuna din ele va câştiga acest joc ar putea încheia sezonul pe 10, cu condiţia ca Ingolstadt să piardă la Lieverkusen. Dacă vreuna din echipe va pierde aceea va putea ajunge chiar până pe locul 15.

Werder Bremen - Eintracht Frankfurt

Meciul etapei fără doar şi poate. Bremen cu o victorie scapă şi de locul de baraj. Un egal cred că înseamnă prezenţa la baraj, deoarece îmi vine greu să cred că Stuttgart poate câştiga la şapte goluri diferenţă la Wolfsburg. În cazul unui eşec "verzii" vor avea nevoie de ajutorul altor "verzi" (Wolfsburg) pentru a evita retrogradarea directă. Pentru Frankfurt egalul înseamnă evitarea barajului. Cu o victorei ar putea urca chiar şi 2-3 poziţii în ierarhia finală.

Hoffenheim - Schalke

Hoffenheim este scutită de griji înaintea acestui joc deoarece echipele aflate sub ea în clasament se întâlnesc în meci direct. Poate urca până la trei poziţii, adică până pe 11 în cazul unei victorii. Schalke este sigură de prezenţa în ediţia viitoare a Ligii Europa iar un succes este sinonim pentru ea cu calificarea directă în grupe (acum se află pe loc de play-off). Şi un egal i-ar putea fi de ajutor, cu condiţia ca duelul de la Mainz să nu se termine la egalitate.

Mainz - Hertha Berlin

Teoretic ambele pot ajunge pe locul patru, practic a patra clasată are trei puncte în plus şi golaveraj +15, iar ele au golaveraj +4 şi 0. Lucrul sigur pentru echipa care va câştiga acest joc este că va juca în ediţia viitoare a Ligii Europa. Mainzj merge acolo şi cu un egal, astfel că are două variante din trei în acest joc. Hertha dacă nu câştigă va avea nevoie ca Schalke la Hoffenheim să nu obţină un rezultat mai bun decât ea. Discuţia este bineînţeles pentru calificarea directă în grupele Ligii Europa, pentru că altfel ambele sunt sigure de calificarea în a doua competiţie europeană.

Darmstadt - Borussia Monchengladbach

Darmstadt în funcţie de rezultatele din această etapă va încheia sezonul între locurile 10-15. N-are emoţii legate de retrogradare deoarece locurile 15 şi 16 se întâlnesc în meci direct. Gladbach n-are obiectiv fiind calificată în grupele Ligii Europa. Ar putea pierde acel joc doar printr-un coşmar, să fie învinsă în acest joc şi Mainz (echipa din grupul de 3 aflat sub ea în clasament cu cel mai bun golaveraj) să treacă de Hertha Berlin, dar diferenţele de scor ar trebui să fie uriaşe, de exemplu Gladbach să piardă cu 0:6, iar Mainz să câştige cu acelaşi scor, scenariu mai degrabă SF.

Germania Bundesliga etapa 34 - program şi cote pariuri la sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015)

germania-program-si-cote-pariuri.JPG

Italia - Serie A

Juventus, Frosinone, Inter Milan, Chievo, Lazio, Fiorentina şi Verona sunt echipele care vor termina sezonul pe locurile aflate în prezent indiferent de rezultatele din ultima rundă. Formaţiile care se luptă pentru ceva important sunt Napoli, Sassuolo, AC Milan, AS Roma, Carpi şi Palermo. Restul de şapte team-uri evoluează doar pentru clasament.

Juventus - Sampdoria

Juventus este virtual campioană. Sampdoria poate urca de pe 15 până pe 12 cu condiţia să câştige pe Olimpico. Un egal o poate duce pe 14 dacă Bologna pierde la Chievo iar Udinese n-o învinge acasă pe Carpi.

Napoli - Frosinone

Napoli termină pe locul doi dacă se impune în acest joc sau dacă obţine un egal, cu condiţia ca Roma să nu câştige pe terenul lui AC Milan. Frosinone este deja retrogradată.

Sassuolo - Inter Milan

Sassuolo termină pe şase dacă învinge pe Inter. În cazul unui egal are nevoie ca Milan să n-o învingă acasă pe AS Roma. Locul şase va duce în Europa League dacă Juventus trece de AC Milan în finala cupei. Inter va încheia sezonl pe patru indiferent de rezultatele din această rundă.

AC Milan - AS Roma

AC Milan încheie campionatul pe şase şi este sigură de calificarea în Europa League înainte de finala cupei dacă trece de romani şi dacă Sassuolo n-o învinge pe Inter. Nu poate fi depăşită de Lazio, deci va termina pe 6 sau 7 acest sezon. AS Roma urcă pe locul secund şi scapă de play-off-ul Ligii Campionilor dacă se impune în acest joc şi Napoli nu câştigă meciul de acasă cu Frosinone.

Genoa - Atalanta

Genoa nu poate urca mai sus de locul zece ocupat în prezent. În cazul unui egal poate fi depăşită de Torino sau Empoli, cu condiţia ca jocul direct dintre ele să nu se încheie la egalitate. Atalanta va încheia sezonul între locurile 12 - 16.

promotie-unibet.JPG

Chievo - Bologna

Chievo va încheia sezonul pe nouă indiferent de rezultatul din acest joc. Bologna poate urca două locuri în cazul unui succes sau poate pica cel mult două locuri, până pe 16 dacă nu se va impune în acest duel.

Empoli - Torino

Empoli poate urcă un loc dacă va învinge sau chiar două dacă şi Genoa va pierde acasă cu Atalanta. De pe 12 poate pică însă şi până pe 15 în cazul uei înfrângeri. Torino urcă de pe 11 pe 10 dacă învinge şi Genoa nu trece de Atalanta şi cel mult poate face rocadă cu Empoli în cazul unei înfrângeri.

Udinese - Carpi

Udinese cu o victoria poate urca cel mult de pe 16 pe 13. Un eşec coroborat cu victoria lui Palermo cu Verona o coboară un loc în clasamentul final. Carpi scapă de retrogradare doar dacă obţine un rezultat mai bun decât cel înregistrat de Palermo acasă cu Verona.

Lazio - Fiorentina

Lazio termină sezonul pe opt indiferent de rezultatul din acest joc. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Fiorentina.

Palermo - Verona

Palermo trebuie să câştige pentru a fi sigură de evitarea retrogradării. Dacă face egal are nevoie ca pe Stadio Friuli Carpi să nu câştige, iar în cazul unui eşec ar avea nevoie de un succes al lui Udinese în jocul cu Carpi. Pentru Verona partida n-are vreo miză, ea fiind deja retrogradată.

Italia Serie A etapa 38 - program şi cote pariuri la unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015)

italia-program-si-cote-pariuri.JPG

Franţa Ligue 1

Echipe precum Toulouse, St. Etienne, Lille, Nice, Gazelec Ajaccio sau Reims au obiective importante în ultima rundă, asta în timp ce pentru Troyes, PSG sau Lyon campionatul este ca şi încheiat.

Angers - Toulouse

Angers poate urca pe şapte în cazul unui succes şi pe opt dacă face egal şi Caen pierde acasă cu Bordeaux. Toulouse se salvează de la retrogradare dacă învinge. În cazul unui egal are nevoie ca Gazelec Ajaccio să nu învingă la Lorient, iar Reims să nu treacă acasă de Bastia. În cazul unui eşec pică dacă Gazelec Ajaccio ia măcar un punct sau Reims câştigă.

Monaco - Montpellier

Monaco termină pe locul trei, care duce în preliminariile Ligii Campionilor în cazul unei victorii. La egal sau înfrângere are nevoie ca Nice să nu se impună la Guingamp. Montpellier se află pe 11 şi poate urca până pe şapte dacă va câştiga acest joc; termină pe 9 dacă face egal iar Angers şi Bodeaux pierd.

St. Etienne - Lille

St. Etienne este sigură de calificarea în Europa League în cazul în care nu pierde acest joc. Lille trebuie să câştige pentru a fi sigură de acelaşi lucru. Echipa dintre cele două care va termina pe şase va trebui să spere că PSG va câştiga finala Cupei Franţei cu Marseille pentru a se califica în preliminariile Europa League.

Guingamp - Nice

Guingamp poate urca un loc în cazul unui succes sau poate termina cu un loc mai jos decât clasarea actuală, adică pe 16 dacă nu va câştiga acest joc iar Lorient se va impune acasă cu Gazelec Ajaccio. Nice urcă pe locul care duce în Liga Campionilor dacă învinge şi Monaco nu se impune acasă în jocul cu Montpellier. Nice poate pica o poziţie dacă nu se va impune, dar oricum ar fi calificată în Europa League.

Troyes - Marseille

Troyes este retrogradată de foarte mult timp. Marseille se află pe 13 şi poate urca chiar până pe nouă în cazul unui succes. Mai jos de locul 14 nu poate ajunge, iar pe acel loc s-ar clasa doar dacă Bastia va obţine la Rennes un rezultat mai bun decât al ei pe terenul ultimei clasate.

franta-program-si-cote-pariuri.JPG

Lorient - Gazelec Ajaccio

Lorient urcă un loc dacă învinge şi Guingamp nu câştigă acasă cu Nice. Mai jos de locul 16 ocupat acum nu poate ajunge. Gazelec Ajaccio scapă de retrogradare dacă face egal iar Toulouse nu câştigă şi Reims face cel mult egal. Se salvează cu o victorie doar dacă Toulouse pierde la Angers, în cazul unui eşec va evolua din toamnă în Ligue 2.

PSG - Nantes

PSG este de mult timp campioană. Nantes se află pe 12 şi poate ajunge maxim pe opt cu o victorie, în timp ce un egal sau o înfrângere o poate coborî una sau două poziţii.

Caen - Bordeaux

Caen urcă un loc doar dacă învinge şi Rennes nu trece acasă de Bastia. Poate fi însă depăşită de alte patru echipe, astfel că ar putea încheia sezonul chiar şi pe locul 12. Bordeaux urcă sigur un loc dacă trece de Caen, dar poate ajunge chiar până pe locul şapte de pe cel care încheie jumătatea superioară a clasamentului. Are în urmă patru echipe de care poate fi depăşită, astfel că ar putea încheia cel mai jos de pe 14.

Reims - Lyon

Reims are cele mai mici şanse să scape de retrogradare. Îi trebuie victorie coroborată cu cel mult egal atât pentru Toulouse la Angers, cât şi pentru Gazelec Ajaccio la Lorient. Lyon are trei puncte şi un avantaj de 22 de goluri faţă de locul trei, aşa că se poate spune că acest joc n-are nici cea mai mică miză pentru ea.

Rennes - Bastia

Rennes nu poate urca mai mult de locul şapte ocupat în prezent, dar poate fi depăşită de până la trei formaţii dacă nu va trece de corsicani. Bastia este pe 14 şi mai poate fi depăşită doar de Guingamp, în cazul în care ea pierde acest joc iar Guingamp câştigă acasă cu Nice. Bastia poate face însă un salt până pe locul 10 dacă va câştiga acest joc.

Franţa Ligue 1 etapa 38 - program şi cote pariuri la efortuna.ro (D. ONJN 2159 / 28.08.2015)

franta-program-si-cote-pariuri.JPG

Spania - La Liga

Echipele motivate din La Liga înaintea ultimei etape sunt Real Madrid, Barcelona, Athletic Bilbao, Celta Vigo, Sporting Gijon, Getafe şi Rayo Vallecano. La polul opus, Sevilla, Villarreal şi Levante vor încheia sezonul pe poziţiile curente.

Deportivo - Real Madrid

Deportivo se află pe 13 şi va încheia sezonul între locurile 10-16. Real Madrid câştigă titlul dacă se impune pe El Riazor iar Barcelona nu câştigă la Granada.

Granada - Barcelona

Granada are rezultate directe mai bune atât decât Getafe, cât şi decât Sporting Gijon aşa că este sigură de prezenţa în La Liga şi în ediţia viitoare. Poate urca de pe 16 cel mult până pe 14. Barcelona ia titlul dacă învinge sau şi dacă pierde sau face egal, cu condiţia ca Realul să nu se impună la Deportivo.

Athletic Bilbao - Sevilla

Bilbao este calificată în Europa League, dar dacă va obţine un rezultat mai bun decât cel înregistrat de Celta la Atletico Madrid atunci va merge direct în grupele competiţiei, nu în fazele eliminatorii. Sevilla este sigură de preezenţa în preliminariile Ligii Europa, dar dacă va câştiga una din cele două finale pe care le va mai disputa poate ajunge în grupele Ligii Europa sau Ligii Campionilor. Pentru ea acest joc n-are nici o miză.

Atletico Madrid - Celta Vigo

Atletico Madrid este sigură de calificarea în grupele Ligii Campioniloate. Poate s-o depăşească pe Real Madrid doar dacă în prealabil gruparea blancp n-a câştigat la Deportivo iar ea trece de Celta. Gruparea din Vigo va termina pe loc de Europa League, dar o victorie o va duce direct şi sigur acolo, în timp ce în alt caz va avea nevoie şi de ajturo din partea celor de la Sevilla.

spania-program-si-cote-pariuri.JPG

Malaga - Las Palmas

Malaga în cazul unei victorii va termina sezonul pe opt. La egal se va menţine pe nouă, în caz de înfrângere va fi depăşită de adversara de astăzi şi posibil de Eibar. Las Palmas urcă aşadar un loc dacă învinge, dar dacă n-o face ar putea părăsi locul zece şi ar putea ajunge până cel mult pe 13.

Espanyol - Eibar

Espanyol poate ajunge de pe 15 cel mult pe locul 12 ocupat de adversara ei de astăzi. În cazul unui egal sau a unei înfrângeri ar putea fi depăşită doar de Granada, dar la ora acelui joc s-ar putea să se ştie situaţia exactă pentru că Granada va juca deja cu Barcelona.

Sporting Gijon - Villarreal

Villarreal este clar lipsită de vreo motivaţie. Sporting Gijon se află pe loc retrogradabil şi în cazul unei egalităţi n-ar avea avantaj în faţa niciunei alte echipe dintre cele trei care mai au emoţii. Cea mai bună şansă a ei de a scăpa este să câştige şi Getafe să nu se impună la Betis. Ar mai fi şi varianta cu un punct, dar în acest caz Getafe ar trebui să piardă la Sevilla, iar Rayo ă nu câştige acasă cu Levante.

Betis - Getafe

Betis a încheia sezonul în a treia pătrime a clasamentului indiferent de rezultatul din acest joc. Getafe în schimb este scăpată de grijile retrogradării doar dacă se impune. La egal trebuie ca Sporting Gijon să nu treacă acasă de Villarreal sau Rayo să n-o învingă pe Levante, iar în cazul unui eşec n-ar mai avea nici varianta egalului în jocul de la Gijon.

Rayo Vallecano - Levante

Levante este virtual retrogradată. Rayo Vallecano ar fi echipa scăpată în cazul unei egalităţi în trei (sper că nu mă înşel, dar mă gândesc că se face un clasament doar cu meciurile dintre ele, parcă aşa a fost în anii trecuţi). Această egalitate ar fi posibilă dacă Rayo va remiza în acest joc, iar Sporting Gijon şi Getafe vor fi ambele înfrânte. O victorie o scapă pe gruparea din Vallecas doar dacă atât Getafe, cât şi Gijon nu scot mai mult de un punct din meciurile lor.

Spania La Liga etapa 38 - program şi cote pariuri la netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015)

spania-program-si-cote-pariuri.JPG

În continuare vă voi prezenta şi jucătorii absenţi pentru meciurile programate astăzi şi mâine în cele cinci ligi de top. Cu excepţia Spaniei în rest sursele de unde am preluat informaţiile sunt destul de credibile, dar recomandarea mea este să verificaţi şi voi ultimele ştiri legate de jucătorii indisponibili.

Am enumerat doar jucătorii care au minim 10 meciuri în campionatul curent, informaţiile legate de post, număr de meciuri şi număr de goluri fiind preluate de pe soccerway.com.

Anglia Premier League jucători suspendaţi, accidentaţi şi incerţi (sursă: theguardian.com)

 • Arsenal: Oxlade-Chamberlain (m 22/1), Mertesacker (f 24/0), Welbeck (a 11/4)
 • Aston Villa: Veretout (m 25/0, incert), Richardson (f 23/1, incert), Agbonlahor (a 15/1, incert), Clark (f 18/1, incert), Amavi (f 10/0), Okore (f 12/0)
 • Chelsea: Ivanovic (f 32/2, incert), Pedro (m 28/7, incert), Courtois (p 22/0, incert) Costa (a 28/12), Remy (a 13/1), Zouma (f 23/1), Terry (f 24/1)
 • Leicester: Huth (f 35/3)
 • Everton: Jagielka (f 20/0, incert), Coleman (f 28/1), Deulofeu (a 26/2)
 • Norwich: Klose (f 10/1), Howson (m 36/3), Tettey (m 23/2)
 • Manchester United: Schweinsteiger (m 18/1), Darmian (f 28/1), Fellaini (m 18/1)
 • Bournemouth: Distin (f 12/0), Smith (f 31/2)
 • Newcastle: Coloccini (f 26/1), Elliot (p 21/0)
 • Tottenham: Alli (m 33/10), Dembele (m 29/3)
 • Southampton: Mane (a 36/10, incert), Clasie (m 22/0, incert)
 • Crystal Palace: Jedinak (m 26/0, incert), Bolasie (m 26/5, incert), Cabaye (m 33/5, incert), Zaha (m 34/2), Ledley (m 19/1), Chamakh (a 10/0)
 • Stoke: Butland (p 31/0), Ireland (m 13/0), Johnson (f 25/0), Afellay (m 31/2)
 • West Ham: Adrian (p 32/0)
 • Swansea: Montero (a 22/0, incert), Sigurdsson (m 36/11), Taylor (f 34/0), Paloschi (a 10/2)
 • Manchester City: Nasri (m 11/2, incert), Kolarov (f 29/3, incert), Zabaleta (f 13/0), Silva (m 24/2), Kompany (f 14/2)
 • Watford: Behrami (m 21/0), Capoue (m 33/0)
 • Sunderland: -
 • West Bromwich: Morrison (m 18/3, incert)
 • Liverpool: Origi (a 16/5), Henderson (m 16/2)

Franţa Ligue 1 jucători neconovcaţi (sursă: orange.fr)

 • Angers: S. Sissoko (a 12/0), Is. Traore (f 33/1), Manceau (m 27/0), Karanovic (a 12/1)
 • Toulouse: T. Doumbia (m 25/1), Spajic (f 14/0), Pesic (a 23/2), Matheus (f 14/0), Machach (m 16/1)
 • Caen: Ben Youssef (f 18/3), Alhadhur (f 10/0), Imorou (f 15/1), Makengo (m 10/0), Bazile (a 25/0), Yahia (f 26/1)
 • Bordeaux: Jussie (a 14/0)
 • Guingamp: Salibur (m 30/7), Benezet (m 19/4), Dembele (a 13/0), De Pauw (a 13/0)
 • Nice: Le Marchand (f 26/1), P. Puel (a 11/0), Wallyson (m 17/0)
 • Lorient: Z. Toure (m 29/4), Le Goff (f 27/0), Waris (a 21/11), Mesloub (m 29/1), Paye (f 10/0), Gassama (f 31/0), Abdullah (m 12/1)
 • Gazelec Ajaccio: Larbi (m 30/8), Brechet (f 23/0)
 • Monaco: Coentrao (f 15/3), Pasalic (m 16/3), L. Traore (a 19/3), Mbappe (a 11/1)
 • Montpellier: Roussilon (f 33/3), Bensebaini (f 22/2)
 • PSG: Verratti (m 18/0), Augustin (a 13/1)
 • Nantes: Re. Riou (p 31/0), Bammou (a 32/4), Moimbe (f 15/0), Sigthorsson (a 26/3), B. Toure (m 23/0)
 • Reims. Fortes (a 16/0), Peuget (m 12/0), Carrasso (p 10/0), Signorino (f 29/0), Conte (f 11/0), De Preville (a 36/6), Siebatcheu (a 25/3), Tacalfred (m 15/0)
 • Lyon: Kalulu (f 10/2), Malbranque (m 11/0), Tolisso (m 33/5)
 • Rennes: Ntep (a 14/2), MBengue (f 23/1), Moreira (f 16/0), Zeffane (f 16/1), Baal (f 22/0)
 • Bastia: Raspentino (a 11/1), S. Diallo (a 15/2), Modesto (f 29/0)
 • St. Etienne: Tannane (a 10/2), Bahebeck (a 16/1), Bayal Sall (f 28/3), Pajot (m 28/1), Tabanou (f 11/0), Corgnet (m 15/1), Clerc (f 10/0)
 • Lille: Bautheac (m 28/2), Boufal (m 29/11), Benzia (a 25/5), Obbadi (m 30/1), Mar. Martin (m 12/0), Guillaume (a 10/0)
 • Troyes: Ngcongca (f 20/0), Darbion (m 26/1), Mavinga (f 20/0), Jean (a 34/4), Veskovac (a 13/0), Gueye (a 11/1), Court (m 25/0)
 • Marseille: Nkoudou (m 28/5), Romao (m 23/1), Ben. Mendy (f 24/1), Batshuayi (a 36/17), Mandanda (p 36/0), L. Silva (m 22/0)

Germania Bundesliga jucători absenţi din diverse motive (sursă kicker.de)

 • Bayern Munchen: Javi Martinez (m 16/1), Robben (m 15/4)), Xabi Alonso (m 26/0)
 • Hannover: Milosevic (f 10/0), H. Sakai (f 26/1), Andreasen (m 15/2), Bech (m 11/1), Kiyotake (m 21/5), Saint-Maximin (a 16/1), Szalai (a 12/0)
 • Borussia Dortmund: Gündogan (m 25/1), H. Mkhitaryan (m 31/11)
 • FC Köln: Sörensen (f 22/0)
 • Bayer Leverkusen: Jedvaj (f 15/0), K. Papadopoulos (f 16/0), Tah (f 29/0), Wendell (f 28/0), L. Bender (m 11/1), Chicharito (a 28/17)
 • Ingolstadt: -
 • Wolfsburg: S. Jung (f 11/0), R. Rodriguez (f 24/2)
 • Stuttgart: Sunjic (f 19/1), Großkreutz (m 10/0), Serey Dié (m 23/1)

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive!

 • Augsburg: Callsen-Bracker (f 10/1), Gouweleeuw (f 11/0), Verhaegh (f 25/6), Esswein (m 29/3), Koo (m 27/8)
 • Hamburger SV: Adler (p 24/0), Drobny (p 10/0), Jung (f 19/0), Ekdal (m 14/0), Hunt (m 21/1), Ilicevic (m 31/4), Rudnevs (a 11/2)
 • Werder Bremen: Bargfrede (m 14/0), Bartels (m 30/8)
 • Eintracht Frankfurt: Zambrano (f 23/0), Huszti (m 15/1), Medojevic (m 14/1), Reinartz (m 15/1)
 • Hoffenheim: Zuber (m 12/2)
 • Schalke: Goretzka (m 25/1)
 • Mainz: Muto (a 20/7)
 • Hertha Berlin: Skjelbred (m 31/0), Ibisevic (a 26/10)
 • Darmstadt: Mathenia (p 33/0), Rajkovic (f 15/1), Rosenthal (f 23/0), Wagner (a 32/14)
 • Borussia Mönchengladbach: Wendt (f 30/3)


Spania - La Liga jucători neconvocaţi / indisponibili

La meciurile de sâmbătă informaţiile au fost prealuate din presa spaniolă, iar la cele de duminică de pe soccerway.com.

 • Deportivo: Juanfran (m 35/1), Germán Lux (p 29/0), Luisinho (f 20/0), Lopo (f 10/0), Laure (f 23/0)
 • Real Madrid: Lucas Vazquez (a 25/4
 • Granada: Success (a 30/6), Foulquier (f 21/1), Edgar Méndez (a 15/1), Ibáñez (m 18/0)
 • Barcelona: -
 • Athletic Bilbao: Laporte (f 26/3), Etxeita (f 30/0), De Marcos (m 34/1)
 • Sevilla: Mariano (f 23/0), Tremoulinas (f 24/0), Krohn-Dehli (m 27/1), Reyes (m 24/1), Vitolo (m 28/2), Banega (m 25/5), Kevin Gameiro (a 31/16)
 • Atletico Madrid: Óliver Torres (m 21/0), Jesús Gámez (f 10/0)
 • Celta Vigo: Claudio Beauvue (a 10/1), Iago Aspas (a 34/14, incert)
 • Malaga: Juan Carlos (f 19/1), Rosales (f 35/0)
 • Las Palmas: -
 • Espanyol: Canas (m 13/0), Abraham (m 20/1)
 • Eibar: -
 • Sporting Gijon: N'Di (m 15/1), Nacho Cases (m 24/1), Espinosa (f 16/1)
 • Villarreal: -
 • Betis: Bruno Gonzalez (f 32/0), Vargas (m 19/2), Cejudo (m 30/1), Adan (p 36/0), Piccini (f 16/0)
 • Getafe: Roberto Lago (f 17/0), Carlos Vigaray (f 14/1), Victor Rodriguez (a 33/2)
 • Rayo Vallecano: Raul Baena (m 24/1), Ze Castro (f 22/2), Tono (p 10/0)
 • Levante: Victor Camarasa (m 34/2)

 Italia - Serie A jucători neconvocaţi (sursă: gazzetta.it)

 • Chievo: Dainelli (f 18/1), Frey (f 19/0), Birsa (a 35/6), Pepe (m 22/3), Gobbi (f 34/0), Radovanovic (m 26/0), Castro (m 34/3), Cesar (f 31/1)
 • Bologna: Oikonomou (f 20/0), Diawara (m 34/0), Destro (a 27/8), Rizzo (m 23/0), Gastaldello (f 26/1), Maietta (f 19/0)
 • Empoli: Livaja (a 18/1), Skorupski (p 31/0), Laurini (f 25/1), Mchedlizde (a 13/0)
 • Torino: Vives (m 33/1), Bovo (f 21/2)
 • Genoa: De Maio (f 28/1), Perin (p 25/0), Cerci (m 11/4)
 • Atalanta: Toloi (f 24/1), Paletta (f 24/1), Stendardo (f 15/1)
 • Juventus: Alex Sandro (f 22/2), Marchisio (m 23/0), Khedira (m 20/5)
 • Sampdoria: Carbonero (m 14/0), Moisander (f 22/0), Fernando (m 35/4), Cassano (a 24/2), Ivan (m 21/1), Christodoulopoulos (m 10/1)
 • Lazio: Biglia (m 27/4), Djordjevic (a 27/3), Ştefan Radu (f 13/0), Kishna (a 11/2), Matri (a 19/4), Hoedt (f 25/0)
 • Fiorentina: Borja Valero (m 37/4), Pasqual (f 17/0), Babacar (a 18/5)
 • AC Milan: Antonelli (f 28/3), Menez (m 10/2), Niang (a 16/5)
 • AS Roma: Perotti (m 15/3), Keita (m 20/1), Vainqueur (m 16/0)
 • Napoli: Albiol (f 36/1)
 • Frosinone:Soddimo (m 27/1), Pagarini (a 27/2)
 • Palermo: Djurdjevic (a 14/2)
 • Verona: Fares (a 11/0), Souprayen (f 20/0), Gomez (a 33/1), Toni (a 23/6)
 • Sassuolo: Laribi (m 11/0), Berardi (a 29/7)
 • Inter Milan: Handanovic (p 36/0), Perisic (m 34/7), Icardi (a 33/16), Miranda (f 32/1), Medel (m 30/1)
 • Udinese: Kuzmanovic (m 16/0), Wague (f 21/0), Heurtaux (f 15/0)
 • Carpi: Poli (f 10/0), Lollo (m 27/3), Letizia (f 35/1), Romagnoli (f 30/0), Zaccardo (f 26/1)

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi