Infografic Real Madrid vs Paris Saint-Germain - duel șoc în optimi!

Fără îndoială cea mai tare confruntare din faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor este cea dintre Real Madrid și PSG. Partida tur are loc pe Santiago Bernabeu miercuri 14 februarie cu începere de la ora 21:45, iar de aceea vreau să prezint un infografic care poate fi de real folos pariorilor. Acesta ia în considerare statisticile din actualul sezon de Champions League.

 

TE SIMȚI INSPIRAT? PARIAZĂ LA O COTĂ SPECIALĂ DE 10.00!

Dacă infograficul de mai jos te face să înclini balanța în favoarea uneia dintre cele două echipe, atunci trebuie să știi că la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE poți plasa primul pariu 1x2 la o cotă mărită de 10.00! Deci indiferent că pariezi pe victorie Real Madrid, Egal, sau Victorie PSG, pariul va fi calculat conform acestei cote speciale. Iar dacă pierzi, primești înapoi dublul mizei! Ce-i drept, oferta este valabilă doar pentru pariorii care nu au deja cont  la respectiva agenție și se înregistrează acum prin link-ul de mai sus. Mai multe informații despre promoție poți găsi AICI.

 

INFOGRAFIC REAL MADRID VS PSG 

Din infografic aflăm că PSG are o medie incredibilă de 4.17 goluri marcate în actuala ediție de Liga Campionilor, dar nici câștigătoarea ultimelor două ediții UCL nu stă deloc rău, cu o medie de 2.83. Deci dacă ar fi ca aceste statistici să se respecte, atunci ar trebui să ne aștepte o partidă bogată în reușite. Asta dacă cele două echipe nu se anihilează reciproc, ceea ce nu este deloc imposibil ținând cont că ele au medii de doar 0.7, respectiv 1 goluri primite / meci. Tu ce părere ai?

Infograficul ne prezintă și alte statistici interesante precum media cartonașelor / cornerelor / posesiei, istoricul partidelor directe, dar și de câte ori a ajuns fiecare echipă în această fază a competiției. Dar cel mai bine este să te las pe tine să descoperi toate statisticile prezentate!

Deschide cont și plasează orice pariu 1x2 pe Real Madrid vs PSG la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi