Infografic Juventus vs Tottenham - istoria e de partea italienilor!

Una dintre cele mai interesante confruntări din optimile de finală ale Ligii Campionilor este fără îndoială cea dintre Juventus Torino și Tottenham, partida tur având loc marți 13 februarie 2018 cu începere de la ora 21:45. De aceea PariuriX.com vine cu un infografic în care prezintă câteva statistici interesante ce pot fi de real folos pariorilor. Dacă te simți inspirat și vrei să joci un pronostic 1x2, vezi că această casă de pariuri online oferă pariuri cu marjă 0% la această partidă! Deci aici vei găsi cele mai bune cote, fără condiții de rulaj sau de alte tipuri!

Majoritatea statisticilor prezentate mai jos fac referire la actuala ediție de Liga Campionilor! 

Descoperă cele mai atractive promoții disponibile pe Liga Campionilor!
 

Ce prezintă infograficul partidei Juventus vs Tottenham?

În primul rând putem vedea clar că istoria și tradiția este de partea italienilor. Aceștia au ajuns de nu mai puțin de 24 de ori în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar de 17 ori au reușit să meargă mai departe! De partea cealaltă, Spurs au mai fost prezenți doar de două ori până acum în primăvara Champions League, dar în ambele situații ei au reușit să se impună!

Tot din infografic putem afla că ultimele două partide directe au fost amicale, fiecare echipă câștigând câte una. Infograficul ne mai prezintă și câteva statistici din actuala ediție de Liga Campionilor, cum ar fi media golurilor marcate și primite, media posesiei, a cornerelor și a cartonașelor, dar și numărul exact de cartonașe galbene și roșii încasate de fiecare echipă.

Ce părere ai? Ți se pare interesant acest infografic? Te ajută? Eu sper că da. Și încă ceva, pe site avem și avancronica partidei, în caz că vrei să afli mai multe informații despre meci, și să vezi ce pronosticuri recomandă la această partidă specialiștii PariuriX!

Pont Juventus-Tottenham, Spurs continuă defilarea?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!