Infografic FC Porto vs Liverpool - statisticile sunt de partea ”cormoranilor”

FC Porto și Liverpool se luptă pentru un loc în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, manșa tur având loc miercuri 14 februarie cu începere de la ora 21:45. Dacă nu prea știi ce să pariezi la această partidă, atunci recomand să arunci un ochi peste infograficul de mai jos. Poate te va inspira :) Vezi că acesta ia în considerare doar statistici din actualul sezon de Champions League.

 

Ce zici de o cotă specială de 8.00 pe victoria cormoranilor?

Dacă decizi în final să pariezi pe victoria lui Liverpool atunci recomand să o faci la această casă de pariuri onlineAsta dacă nu ai deja cont acolo. De ce? Pentru că respectiva agenție oferă clienților noi o cotă specială de 8.00 pentru victoria echipei lui Klopp, iar eventualele câștiguri trebuiesc rulate o singură dată pe cote de minim 1.20 înainte de a putea fi retrase. Ceea ce este foarte tare. Am prezentat AICI regulamentul complet al ofertei.

 

Infografic Porto vs Liverpool - statisticile nu arată bine pentru gazde

 

Dacă te uiți cu atenție pe infografic, vei vedea că Liverpool stă mai bine la aproape toate capitolele importante. Are o medie de goluri marcate / meci mai bună (3.83 față de 2.5), o medie de goluri primite / meci mai mică (1 față de 1.7) dar și o posesie superioară (55% vs 47%). Și istoria o ajută - ”cormoranii” au jucat de 16 ori în optimi, și au mers mai departe de 13 ori! În schimb FC Porto s-a impus în doar jumătate din dublele mașne disputate în această fază a competiției (9/18).

Revenind la media de goluri, ar trebui să ne aștepte o partidă bogată în reușite ținând cont că cele două echipe au avut în faza grupelor medii de 4.2, respectiv 4.83 goluri / meci, ceea ce este foarte mult!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Liverpool la o cotă mărită de 8.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi