Infografic FC Basel vs Manchester City - tu pe cine pariezi?

Cu ocazia meciului dintre FC Basel și Manchester City (marți 13 februarie, ora 21:45) din optimile de finală ale Ligii Campionilor, PariuriX.com vine în ajutorul pariorilor cu un infografic pe care îl poți vedea mai jos.

 

Te simți inspirat? Profită de super oferte la acest meci!

Dacă datele afișate te inspiră să joci un pronostic de tipul 1X2 pe una din cele două echipe sau pe un rezultat de egalitate, atunci vreau să știi că poți beneficia de o cotă specială de 10.00 pentru orice rezultat: Victorie Basel, Remiză sau Victorie City. Oferta este valabilă doar pentru cititorii care nu au încă cont la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE și se înregistrează acum prin link-urile noastre speciale. 

De asemenea, dacă vrei să joci o sumă mai mică pe o super cotă pentru victoria ”cetățenilor”, atunci la ACEASTĂ AGENȚIE DE PARIURI SPORTIVE poți beneficia de o cotă specială de 18.00, dar doar pentru o miză de 5RON. Ca și mai sus, oferta este doar pentru clienții noi. 


Ce ne arată infograficul meciului Basel vs Manchester City?

Revenind la infografic, acesta prezintă pentru fiecare echipă în parte media de goluri marcate și primite, media posesiei, a cornerelor și a cartonașelor, dar și numărul exact de cartonașe galbene și roșii încasate până acum. Aceste statistici fac referire strict la meciurile jucate în actualul sezon de Liga Campionilor (2017 / 2018)!

De asemenea, poți vedea de câte ori au ajuns cele două echipe până acum în faza optimilor de finală, și de câte ori a trecut fiecare. Recunosc că am fost surprins să văd că Basel stă mai bine la acest capitol, cu 5 calificări în fazele eliminatorii față de 4 reușite de ”cetățeni”. Fiecare echipă a câștigat o singură dată dubla manșă din optimi! În ciuda acestui aspect, echipa lui Guardiola este favorită conform caselor de pariuri la câștigarea acestei ediții de Liga Campionilor, cu o cotă de numai 4.00! 

Vrei să vezi ce pariuri recomandă specialiștii PariuriX la partida Basel vs Manchester City? CLICK AICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii