India lansează prima casă de pariuri ”online”, sau cel puțin asta afirmă autoritățile locale!

India este una din țările unde există restricții serioase în ceea ce privește atât gamblingul online cât și cel offline, dar în ultimele luni autoritățile indiene au început să facă pași mici în a încerca să rezolve această problemă. Dacă în luna decembrie 2015 au apărut primele locații în care se poate paria pe keno și pe curse virtuale de cai, joia aceasta a fost lansată chiar și prima casă de pariuri ”online”.

Sau cel puțin asta afirmă autoritățile indiene conform calvinayre.com, deoarece agenția tocmai lansată nu are nimic în comun cu ceea ce înțelegem noi prin ”online”. De fapt este vorba de o singură sală de jocuri lansată în Gangtok, capitala statului Sikkim. Această sală este operată de către ”Golden Gaming International”, aceeași companie care oferă cursele de cai și jocurile de keno despre care am vorbit mai sus.

india.jpg

Noua sală de jocuri oferă posibilitatea de a paria pe mai multe sporturi precum fotbal, tenis sau cricket prin intermediul unui aparat, exact cum sunt și aparatele de păcănele. Cu siguranță oferta sportivă este mai mult decât limitată, dar chiar și așa nu cred că locuitorii din Gangtok au motive să se plângă ținând cont că momentan aceștia sunt singurii din India care au privilegiul de a putea juca la pariuri în legalitate. Tot în această sală clienții își pot încerca norocul la ruletă sau pot juca popularul joc de cărți indian Teen Patti. 

Probabil în viitorul apropiat vor mai apărea și alte agenții în Sikkim, dar s-ar putea să dureze mai mult timp până când acestea vor putea să se extindă și în alte părți ale Indiei. Momentan Sikkim este singurul stat indian care a reglementat piața de pariuri sportive, iar acesta este și motivul pentru care casele de pariuri locale nu pot funcționa cu adevărat în mediul virtual, guvernul indian forțând autoritățile din Sikkim să păstreze toate activitățile de ”gambling online” pe teritoriul propriului stat.

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi