Indepliniti misiunile lunare de la Unibet Poker si castigati super premii

Unibet poker este un site de poker online lansat in 1997 in Malta, care face parte din reteaua de poker Microgaming si care va ofera o multime de servicii excelente precum si o gama larga de bonusuri impresionante. Unibet poker este o alegere excelenta pentru orice jucator de poker online care doreste sa se distreze si sa castige premii mari.

unibet.png

Site-ul celor de la Unibet poker arata foarte bine, are o interfata prietenoasa si bine structurata care cuprinde o multime de sectiuni utile. Acest site este disponibil in foarte multe limbi, printre care si in limba romana.

Pentru a putea utiliza serviciile puse la dispozitie de Unibet poker trebuie sa descarcati un program si sa-l instalati in pc-ul dumneavoastra. Totodata trebuie sa completati un mic formular cu datele dumneavoastra.

Unibet poker va pune la dispozitie o multime de jocuri excelente care pot fi jucate in foarte multe turnee si competitii exceptionale. Cateva dintre jocurile oferite de Unibet poker sunt: Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven-Card Stud, Seven-Card Stud Hi-Lo, Five-Card Draw si Razz.

Zilnic aveti posibilitatea de a va juca in foarte multe turnee increbilie care va ofera premii de pana la 250 000$, alaturi de o multime de jucatori din intreaga lume.

Lunar la Unibet Poker are loc o promotie la care trebuie sa indepliniti anumite misiuni. Daca indepliniti aceste misiuni veti primi tichete la diferite turnee. Aceste misiuni sunt impartite in doua. Daca indepliniti prima categorie de misiuni veti primi un bilet de un euro la un sit'n'go, iar daca indepliniti al doilea calup de misiuni veti primi un bilet de 10 euro pentru un turneu no limit.

In prima categorii avem urmatoarele misiuni:
- schimbarea identitatii, accesand ''View profile'' si ''Create New Identity'
- incarcarea deck-ului cu patru goluri, acesta il primiti in meniul de setari atunci cand sunteti la masa de joc
- incarcati noul fundal pista de cursa de cai - il puteti incarca accesand ''View profile'' si ''Change Background'', iar de acolo alegeti fundal pista de cursa de cai
- utilizati filtrele pentru turnee

In a doua categorie misiunile sunt ceva mai dificile
- jucati un heads up intr-un sit & go - alegeti din lobby ''sit & go'' si ''2 seat'' si apoi selectati o miza si intrati la o masa
- play in cash -gasiti aceasta optiune pentru activare la setari
- jucati un turneu cu buy-in de cel putin 4 euro
- dubleaza - aduna 200 de big blind-uri intr-un joc cash 

Modalitatile de plata online care pot fi utilizate pentru efectuarea depunerilor si retragerilor sunt urmatoarele: Visa, Moneybookers, Neteller, Transfer bancar, Cec etc.

Unibet poker va pune la dispozitie un serviciu de relatii cu clientii care va poate asista ori de cate ori aveti nevoie 24/7 prin email, telefon si live chat. Acesta din urma este disponibil in limba romana doar pentru cateva ore pe durata unei zile lucratoare. In rest il puteti contacta in limba engleza. 

In concluzie, Unibet poker este o camera de poker online excelenta care va pune la dispozitie toate modalitatile pentru a va distra si castiga premii excelente. Deschideti-va un cont chiar acum!

Site-ul oficial este unibet.ro!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi