Incredibila intamplare a unui parior englez

1.jpgUn barman in varsta de 19 ani din Marea Britanie a crezut ca a dat lovitura si ca a castigat 1 milion de lire sterline la pariuri sportive. Acesta a prezis corect (credea el) rezultatele la 14 meciuri de fobal, dar nu a castigat nimic pentru ca a completat gresit biletul de pariuri.

Jordan Donnellan a plecat duminica seara la munca stiind ca mai sta in trei meciuri pentru a castiga super premiul. Nu a luat biletul cu el de teama sa nu-l piarda. Dupa ce Atletico Madrid a batut-o pe Betis cu 2:0, iar Stoke a invins pe Villa Park cu 4:0 un grup de aproximativ 25 de oameni au ramas cu Donnellan pentru a urmari ultimul meci de pe bilet, cel dintre Catania si Juventus. Tevez a marcat golul prin care Juventus a castigat si a dat startul la sarbatoare in localul cu pricina.

In dimineata zilei de luni a mers la agentia de pariuri, dar i s-a spus sa revina pentru ca nu au fondurile respective la momentul acela in casierie. Interesant este faptul ca angajata i-a verificat biletul si i-a confirmat castigul. Fericirea tanarului a fost curmata mai tarziu, cand a aflat de la un reprezentat Ladbrokes ca n-a castigat de fapt nimic.

Ce a gresit Jordan Donnellan? El a bifat''Weekend Result Rush'' in loc de ''Quickslip Weekend''. Ca sa intelegeti mai simplu fiecare pronostic primeste o denumire care trebuie bifata pe talon..  El in loc sa bifeze pronosticul pentru rezultatul final, l-a bifat pe cel pentru ''ambele marcheaza si echipa (gazda sau oaspete, depinde ce a luat) castiga''. Echipa pe care avea de gand sa joace a castigat, dar la zero, astfel incat pariul scris gresit a fost pierdut.

Asa ca pariorul nostru in loc sa se bucure de un milion de lire sterline a ramas cu ''gaura'' pricinuita'' de cheltuielile facute in noaptea dinainte de aflarea vestii.

Voua vi s-a intamplat vreodata sa credeti ca ati castigat, sa mergeti la agentie sa ridicati biletul si acolo sa va treziti ca de fapt este o greseala si n-ati luat nimic ? (personal am patit-o o data, la o suma mica, ~100 ron).

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi