Incredibil ! Statul te va taxa cu 5 lei cand accesezi o agentie online !

Parlamentarii au in plan sa-i taxeze pe amatorii de jocuri de noroc pe internet. Daca pana acum cei care jucau la pariuri offline erau singurii erau singurii loviti de taxele statului se pare ca in perioada urmatoare se doreste sa se treaca la perceperrea de taxe si in mediul online.

pariurix.png

Astfel se doreste introducerea unei taxe de 5 lei pentru fiecare accesare a unui site de gambling. Daca facem un calcul simplu, in conditiile in care in Romania sunt peste 200.000 de persoane care joaca fie la pariuri online, fie la poker, casino etc, s-ar strange la buget o suma destul de considerabila. O astfel de taxa ar ''omori'' practic pariurile live la anumite case de pariuri online, deoarece sunt cateva la care dupa o perioada de timp esti deconectat automat.

Un alt aspect despre care se discuta in Parlament zilele acestea este legat de o impozitare a operatorilor, dar si a veniturilor reusite de noi, gamblerii. Astfel daca ordonanta va trece de Parlament se va aplica o impozitare de 25% la castigurile existente.

Daca prima taxa afecteaza exclusiv pariorii, a doua da si in operatorii de jocuri de noroc online. In cazul in care legea va fi aprobata ramane de vazut cati operatori de pariuri online vor mai ramane pe piata din Romania.

Tot ce doreste Parlamentul este aberant in opinia noastra. In avantaj ar iesi clar agentiile offline, daca nu cumva si acesta este interesul. Cert este ca si in trecut au mai fost discutii legate de acest aspect si din fericire de fiecare data totul a decurs perfect pentru cei care joaca pe internet la jocuri de noroc.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi