Incredibil: soluția găsită de PSG ca să ”dribleze” fiscul în transferul lui Neymar!

Ultima ”mișcare” a Barcelonei dovedește faptul că președintele Josep Bartomeu nu vrea să renunțe la Neymar. El Mundo Deportivo scrie că, pe lângă cei 222 milioane de euro, Barca vrea de la PSG și un jucător! Catalanii au trimis și lista la Paris, pe care apar patru nume: Angel di Maria, Adrien Rabiot, Julian Draxler și Marco Verratti! 

Orice întârziere a francezilor îi va costa scump: dacă nu îl vor lua acum, vara viitoare Neymar (foto: fcbarcelona.com) va ajunge să coste 250 milioane de euro! În momentul în care starul brazilian a semnat prelungirea înțelegerii, președintele Bartomeu a trecut în contract un punct conform căruia clauza jucătorului va crește în fiecare an. "Vrem ca el să continuecu noi. Neymar are încă patru ani de contract, deci nu am nimic altceva de spus. Dar e foarte adevărat că jucătorii pot decide să plece dacă vor să o facă”, a recunoscut președintele Barcei. 

PSG vrea să evite să plătească aproximativ 100 milioane de euro, reprezentând taxe și impozite, și șefii echipei au luat în calcul toate variantele posibile. Cea mai tare ”mișcare” ar fi ca societatea care patronează PSG să semneze cu Neymar (foto: fcbarcelona.com) în calitate de ambasador pentru Campionatul Mondial din 2022, din Qatar - situație în care atacantul brazilian va primi 300 milioane de euro, bani arhi-suficienți pentru ca el să-și achite clauza de reziliere cu Barcelona! Este mutarea pe care jurnaliștii francezi o anticipează pentru ca PSG să nu încalce nici politica de ”Financial Fair Play” a UEFA.

Chiar în ziua în care a apărut informația despre intenția celor de la PSG, Neymar a postat pe Instagram o poză cu el și cu tatăl său în avion, în drum spre Qatar - unde va semna contractul cu PSG. 

Barcelona se va despărți astăzi de un jucător. După numai un sezon petrecut pe ”Camp Nou”, portughezul Andre Gomes se întoarce la clubul de unde a venit! Conform spaniolilor de la Marca, Valencia e dispusă să plătească acum 50 milioane de euro pentru Gomes, jucător pe care l-a cedat la Barcelona vara trecută pentru ..35 milioane. Catalanii ar fi vrut 55 milioane de euro, dar au fost conștienți că s-ar putea ca transferul să pice. De asemenea, președintele Josep Bartomeu a intenționat să scoată bani mai degrabă pe Arda Turn, dar chinezii care licitaseră pentru el nu au mai zis nimic, iar din Europa nu a venit nicio ofertă pentru mijlocașul turc de 30 de ani. 

Gomes (foto: fcbarcelona.com) nu făcut parte nici din lotul Barcei pentru turneul din America, el fiind într-o vacanță prelungită - nu a fost inclus nici în lotul Portugaliei pentru Cupa Confederațiilor. Andre Gomes ar fi trebuit să se întoarcă săptămâna viitoare la Barcelona, dar acum își face bagajele să se întoarcă la Valencia. 

Internaționalul portughez are o clauză de reziliere de 100 milioane de euro în contractul său, dar niciun club din lume nu va plăti acest preț. Așa că Barca se va mulțumi cu cei 50 milioane de euro de la Valencia - cea mai bună ofertă, și singura din acest moment, pentru jucătorul portughez! Presa catalană scrie că Barca a refuzat în acest an o ofertă de 35 milioane de euro de la Chelsea și Man United pentru Andre Gomes.(foto: fcbarcelona.com) 

Campioana Angliei a semnat până la urmă cu Tiemoue Bakayoko și acum îl așteaptă și pe Renato Sanches, de la Bayern Munchen. ”Gomes este un jucător care mai are încă multe de arătat. El are calitățile pentru a deveni un mijlocaș foarte bun, dar stilul său de joc nu corespunde niciunui club din Premier League. Întoarcerea la Valencia este cel mai bun lucru pentru el”, notează presa din Spania. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!