Incredibil! PSG i-a găsit înlocuitor lui Neymar! Șeicii l-au pierdut pe Alexis

Manchester City a fost în permanență legat de un transfer al lui Alexis Sanchez. Arsenal a reușit să-l țină de-o parte pe atacantul chilian de toate tentațiile, dar acum se pare că șefii ”tunarilor” nu prea mai au ce face. Cu doar 6 luni rămase în contract, plecarea lui Alexis este iminentă și se va face în cursul perioadei de transferări din ianuarie, potrivit presei engleze. 

Și PSG se interesează de atacantul chilian, dar e greu ca francezii să-l convingă pe atacantul chilian. Atacantul chilian a refuzat până acum toate propunerile de prelungire a contractului cu Arsenal, scadent în vara lui 2018. Englezii susţin că "tunarii" s-au resemnat cu pierderea lui Alexis Sanchez (foto: arsenal.com) şi i-au stabilit acestuia preţul: 40 milioane de euro!

Alexis a fost foarte aproape de un transfer la Manchester City și în această vară, însă Arsenal a refuzat în ultima clipă oferta "cetăţenilor" de aproape 68 milioane de euro. Wenger şi-a motivat decizia prin faptul că discuţiile s-au purtat în ultima zi a perioadei de transferuri şi că nu mai avea timp să găsească un înlocuitor pentru chilian.

Conștienți că la vară l-ar putea pierde gratis, șefii lui Arsenal i-au redus la jumătate prețul lui Alexis, care pe de altă parte vrea la Manchester City. O parte a presei din Anglia scrie că el ar fi bătut deja palma cu Guardiola (foto: sportpictures.eu). Condiție în care se leagă și informațiile cu privire la plecarea lui Aguero la Real! 

PSG încă mai speră că atacantul chilian să se răzgândească și intenționează să-i facă o ofertă salarială mai bună. În plus, jurnaliștii francezii scriu că parizienii sunt dispuși să-i ofere lui Arsenal la schimb, în afara unei sume de bani, și pe Julian Draxler. Dar ”cărţile” sunt deja făcute pentru transferul lui Alexis la liderul din Premier League. 

În această vară, PSG a demonstrat că dacă vrea un jucător cu orice preț îl și obține. Iar exemplul concret este Neymar, cel care odată cu sosirea la Paris a devenit cel mai scump jucător din istoria fotbalului. Ce să mai zicem și de Mbappe, pentru care PSG va plăti în 2018 180 milioane de euro pentru un transfer definitiv. Iar despre Mbappe se vorbește deja ca despre unul dintre cei mai buni atacanți din lume. Atacantul lui PSG conduce, de altfel, topul întocmit de spanioli al celor mai valoroși fotbaliști Under21. 

Potrivit italienilor de la Corriere Dello Sport, PSG este dispusă să îl facă pe Milinkovic-Savic al treilea cel mai scump jucător din istorie în vara următoare, când francezii vor face lui Lazio o ofertă de 170 milioane de euro. La anul, echipa lui Unai Emery ar putea primi însă cea mai grea lovitură din istorie.

După ce s-a chinuit doi ani să-l aducă la Paris, acum PSG se pregătește să-l piardă pe Neymar! Iar toate informațiile sunt că viitoarea destinație a starului brazilian este Real Madrid! Se și leagă zvonurile...De curând, președintele ”galacticilor”, Florentino Perez a declarat că Neymar (foto: psg.fr) are mai multe șanse să câștige trofee și să devină un jucător mult mai bun la Real Madrid.

Iar ceea ce părea o glumă se conturează ca fiind cea mai mare și mai surprinzătoare mutare din întreaga istorie a fotbalului. Cotidianul Corriere della Serra scrie că transferul ce părea imposibil se va realiza cu siguranță în 2018! Iar jurnaliștii italieni vin și cu argumente.

Potrivit lor, PSG s-ar fi întâlnit deja cu Paulo Dybala, fratele acestuia și cu impresarul starului lui Juventus pentru a pune la punct detaliile transferului atacantului argentinian la Paris! Iar fratele mai mare al atacantului (care este și sfătuitorul lui de ”taină”) i-a asigurat pe francezi că Paulo (foto: juventus.com) este dispus să se alăture lui PSG.

Cotat la 71 milioane de euro pe piața transferurilor, Dybala i-ar putea costa pe șecii de la PSG minim 100 milioane de euro. Este prețul pe care Real Madrid era dispusă să-l plătească în această vară pentru atacantul lui Juventus.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!