INCREDIBIL! Primarul Calafatului a câștigat 240,000RON la pariuri!

Incredibil dar adevărat. Primarul Calafatului a dat lovitura la pariuri, acesta reușind să obțină un câștig care ia fața cu mult majoritatea biletelor ”spectaculoase” prezentate de noi în secțiunea de Știri. Mai exact domnul primar, pe numele său de Lucian Ciobanu, a jucat patru bilete pe o miză totală de 50RON, el câștigând nu mai puțin de 240,000RON, adică 2,4 miliarde de lei vechi.

Biletele sunt cât se poate de recente, ele conținând pariuri pe baschet de la meciuri din NBA și Euroligă disputate pe 2 și 3 noiembrie. Două bilete sunt identice, fiecare având o cotă de 7,693 pe o miză de 9RON. Al treilea bilet are o cotă mai ”mică” de 4,808, dar pe o miză de 15RON, în timp ce pe ultimul bilet domnul primar a mers pe un sistem 10 / 11, nimerind totuși toate pronosticurile.

Conform prosport.ro, Lucian Ciobanu nu este la prima ispravă de genul acesta. În 1996 el a mai câștigat 40,000 de mărci la pariuri, în 2011 a câștigat un autoturism la o tombolă, ca în 2015 să dea din nou lovitura la pariuri, luând 100,000RON!

Poți vedea mai jos cele patru bilete câștigate astăzi, acestea fiind jucate la agenția de pariuri sportive Fortuna Bet (deschide un cont acum)

primar-2.jpg

primae-3.jpg

Sursă foto: www.prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi