Incredibil: Leroy Sane aleargă mai repede decât T-Rex! Record în Premier League

Guardiola s-a ținut de cuvânt - a făcut din Manchester City o echipă greu de bătut. Dovadă e începutul extraordinar de sezon în Premier League, dar și ultima victorie (1-0) chiar pe terenul campioanei Chelsea. De Bruyne a marcat golul fericirii pentru ”cetățeni”, la care vitezistul Leroy Sane (foto: mancity.com) a intrat în ultimele patru minute la trecerea timpului. 

Oficial, Sane a devenit cel mai rapid fotbalist din lume. Mai mult, el i-a depășit la fugă până și pe ursul brun și legendarul Tyrannosaurus Rex (T-Rex)! Este comparația făcută de jurnaliștii de la The Sun și care a uimit o lume întreagă. Punct de reper a fost o cursă de 22,05 metri pe oră a lui Sane în meciul cu Chelsea. 

Internaționalul german în vârstă de 21 de ani a stabilit în meciul cu Chelsea un nou record în Premier League. Astfel, starul lui City e mai rapid decât broasca țestoasă (0,19 mph), porcul (11 mph), veverița (12mph), ratonul (15 mph), ursul polar (18,6 mph), șarpele Mamba Negru (20 mph), Cucul alergător - Roadrunner (20 mph), T-Rex (21 mph) și ursul brun (21,7 mph)!

Leroy Sane a fost cumpărat de Manchester City vara trecută de la Schalke cu 50 milioane de euro. Cu 13 milioane de euro mai mult decât a oferit Barcelona la prima strigare. Real Madrid și Bayern Munchen au intrat și ele pe fir pentru mijlocașul german, care în final a fost convins de planul măreț al lui Guardiola la Manchester City.

Fă-ți și tu un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciurile din Anglia!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!