Incredibil! FRF a redus numărul blaturilor cu 130%!

Raportul FRF, conform căruia numărul fotbaliștilor din România a crescut cu 271% în ultimii doi ani este nimic, în comparație cu discursul care va fi rostit de președintele Răzvan Burleanu cu ocazia Adunării Generale a FRF de anul viitor, când va candida la un nou mandat. 


Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

„Dragi tova... prieteni! Domnilor!

Din însărcinarea aproape unanimă a oamenilor de fotbal din întreaga patrie, pe 5 martie 2014 m-am angajat să duc acest domeniu pe căi nebănuite de progres. Dând expresie acestei voințe entuziaste, în patru ani de mandat, am îndeplinit cele mai nobile idealuri pe care le poate avea o administrație de federație într-o țară în care, să recunoaște, sunt multe lipsuri și neajunsuri. 

Eu și colectivul meu de stahanoviști am reușit să depășim aceste lipsuri și neajunsuri, fotbalul românesc cunoscând o dezvoltare fără precedent, chezășie a transpunerii progamului cu care m-am prezentat în fața dumneavoastră la precedentul congres, scuzați, alegeri.

De ce să fiu reales? Permiteți-mi să vă prezint doar câteva cifre:

Anul trecut, anunțam că, din 2015 până atunci, numărul fotbaliștilor din România a crescuse cu 271%. Între timp, a crescut cu 397%. Au apărut comentarii rău-intenționate și nedrepte, că am numărat un fotbalist de mai multe ori. Am spus că nu voi răspunde decât în fața Marii Adunări Generale și, iată, răspund: sunt minciuni!

Din vara lui 2014, au fost inaugurate 125.000 de noi terenuri de minifotbal: 40.000 în București, 10.000 la Brașov, 30.000 la Belgrad, 5.000 la Ruse și 40.000 la București. În total, numărul terenurilor de minifotbal a crescut cu 300%, iar cel al porților pentru terenuri de minifotbal cu 800%. Am avut și sectoare care au mers mai puțin bine: numărul tabelelor de marcaj a crescut doar cu 112%. Cel responsabil a fost demis, în oprobriul tuturor angajaților federației.

Avem cu 325% mai multe fire de iarbă pe gazoanele patriei, care sunt cu 48% mai verzi și cu 89% mai lipsite de insecte.

Blaturile au fost reduse cu 130%, o dată cu crearea fotbalistului nou, un fotbalist cu origini sănătoase, superior, capabil să aducă fericirea fanilor.

Numărul celor care doresc să practice fotbal, dar nu știu, și nici nu au discutat cu nimeni despre asta, a crescut cu 256%. Împreună cu cei care s-au legitimat, avem o creștere senzațională de 653%. Este un record. Am fost felicitat de toți conducătorii de federații și de cluburi de pe mapamond, de primarii de comune, de prefecți, de șefii de guvern și de președinții de state.

Am promis predictibilitate și... domnilor... am avut: încă de la primele meciuri ale campaniei pentru CM 2018, am știut că nu avem nicio șansă de calificare! De fapt, încă de când l-am numit pe Cristoph Daum. Este necesar să nu luăm în seamă provocările lansate de cei care nu iubesc fotbalul românesc. Avem un fotbal cu jucători execrabili, dar cu conducători, adică dumneavoastră, de excepție! 

Proiectul nostru continuă: campionatul românesc va deveni cel mai spectaculos din lume după ce vom introduce în regulament noțiunea de portar-înaintaș. Nu, vă rog, nu mă aplaudați pe mine. Aplaudați-vă între voi!”

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!