Incredibil dar adevărat! Nelson Mondialu’ a împușcat 1 miliard la pariuri cu doar ... 2 lei!

Aţi mai auzit aşa ceva ? Să "împuşti" miliardul cu doar...2 lei investiţi la pariuri ?! Nu râdeţi. Şi luaţi bine aminte! Nelson Mondialu’ e dovada vie. Se vede treaba că nu-ţi trebuie carte multă şi nici să cunoşti ultimele noutăţi în domeniu. Adică uitaţi de super-sisteme de joc, ghiduri de pariere de ultimă generaţie şi toate cele. Ultimele meciuri de aseară din Ligă i-au adus potul cel mare de 1 miliard lui Nelson, care a renunţat la titulatura de Mondialu’! 

Nelson Miliardaru’! Nu îmi mai spuneţi Mondialu’! Acum sunt Nelson Miliardaru’! Pariază cu mine la noroc!...Rugaţi-vă să prind biletul. V-aţi rugat, am câştigat...Vă pupă tata! Ce vreţi acum, să sar de la balcon de bucurie?,

---zice miliardarul Nelson într-un clip postat pe internet

Nelson a avut nevoie de mult noroc şi mai puţin de inteligenţă...Altfel nu se explică cum a putut să dea un asemenea TUN, în condiţiile în care a ales nu mai puţin de 17 evenimente nebune să joace!! Combo-ul său incredibil a fost compus din meciuri pe câteva zile, iar pariurile au fost de-a dreptul fantastice. Nu mai puţin de 4 remize surpriză a prins Nelson, dar şi victoria oaspeţilor în partida Concordia Chiajna - Voluntari. 

Doar la patru meciuri a stat cu teamă Nelson Mondialu’, la care a jucat AS Monaco – Fenerbahce 1 , FC Copenhaga – Astra 1, PAOK – Ajax X2 şi Steaua Bucureşti – Sparta Praga 1. I-au ieşit şi astea şi a dat o super-lovitură casei de pariuri la care a jucat biletul. Monaco s-a impus cu 3-1, Copenhaga i-a administrat un sec 3-0 Astrei, Ajax a câştigat cu 2-1 la PAOK, iar Nicuşor Stanciu a prins o seară fabuloasă şi a trimis-o pe Steaua în play-off-ul Champions League. 

Urmăriţi aici video cu Nelson Mondialu’- "Miliardaru’’ şi râdeţi cu poftă:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi