INCREDIBIL! Cotă câștigătoare de 27,000 la un Bet Cafe Arena din Mizil!

În ultimele zile a fost o adevărată secetă de bilete câștigătoare, ceea ce era previzibil după nenumăratele surprize din weekend. Dar dacă la pariuri sportive nu am găsit nici un bilet senzațional pe care să îl prezentăm, lucrurile stau diferit la pariuri loto.

Trei pariori din Mizil au dat vineri lovitura la Polonia Multi 20/80, extragerea de la ora 15:00, aceștia câștigând fiecare peste 25,000RON în condițiile în care ei au pus câte un leu pe bilet! Asta înseamnă un câștig total de 75,000RON cu 3 RON pariați! Cele trei bilete sunt identice, conținând un pariu în sistem 7/7 pe numerele 9, 19, 27, 29, 33, 76 și 78. Asta înseamnă că un singur număr greșit ar fi dus la pierderea biletelor!

Recunosc că inițial am crezut că cele trei bilete aparțin aceluiași parior, dar cei de la Bet Cafe Arena au ținut să precizeze că este vorba de pariori diferiți, care s-au inspirat unul de la altul. De fapt dacă mă uit mai bine la bilete, se poate observa că ele au fost plasate într-un interval de 12 minute, și nu în același timp. Oricum un lucru este cert: pariorii au avut un noroc chior în condițiile în care au prins o cotă câștigătoare de 27,000! 

Și că tot veni vorba de bilete la pariuri, vă reamintim că și pe site-ul PariuriX avem mai multe proiecte în cadrul cărora vă oferim cele mai bune ponturi ale zilei sau ale săptămânii : Cota 2, Biletul zilei, Pontul Zilei și Bilet Weekend. Pe fiecare pagină poți consulta statisticile generale pentru a vedea cât de inspirați am fost la un anumit proiect.

loto-betcate.jpg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi