Incredibil! A luat ostatici după ce a pierdut la jocuri de noroc!

Un bărbat a luat ostatici la Islamabad după ce a pierdut o adevărată avere la poker (foto: hindustantimes.com). Cei 23 de oameni sunt toți rude cu bărbatul și au refuzat să-i împrumute bani acestuia ca să-și repună pe picioare afacerea pe care o deține.

Omul în vârstă de 30 de ani era antreprenor în construcții. Nu și-a dat seama că poate rămâne în sapă de lemn într-o clipă și a jucat fără măsură fără să se gândească la consecințe. Când a văzut că a pierdut totul, a apelat la cunoscuți și la cei din familia lui. Ultimii au avut ghinionul să fie luați ostatici. Presa din Pakistan scrie că în tot acest timp, bărbatul i-a amenințat continuu și chiar l-a împușcat la un momnent dat în picior pe socrul său.

Vecinii familiei au fost cei care au alertat poliția despre incidentul incredibil, iar oamenii legii au intervenit în forță. Printre cei care au fost legați cu mâinile la spate s-a aflat și un copil minor, pe care polițiștii l-au găsit în stare de șoc. Bărbatul a fost arestat după un schimb de focuri în care a fost rănit un polițist.

După ce l-au arestat, oameni legii l-au dus pe bărbat la secție unde îl aștepta și un medic psihiatru. Șeful poliție din Islamabad (foto: tribune.com.pk) a declarat că acesta era în evidențele medicilor cu o tulburare mintală. De asemenea, el se afla și sub influența drogurilor. 

Pariați responsabil! Nu investiți mai mult de 10% din venitul lunar în jocurile de noroc! Nu uitați că nu se poate trăi din această activitate! În cazul în care aveți probleme, nu ezitați să apelați la jocresponsabil.ro! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!