Incidente grave in Turcia la derby-ul Besiktas - Galatasaray. Vezi imagini video incredibile!

Derby-ul etapei a cincea din Super Liga turca de fotbal a fost intrerupt in minutul 92. Atunci Felipe Melo a fost eliminat si in drumul spre vestiare i-a incitat pe fanii turcilor. Acestia, iritati si de scorul inregistrat pe tabela, 1:2 pentru Galatasaray, au navalit pe stadion. In plus spiritele se incinsesera cu cateva minute inainte, cand tehnicianul gadelor a fost trimis in tribune de arbitrul partidei.

beikta-galatasaray.jpg

Arbitrul partidei a decis suspendarea partidei, jucatorii mergand la vestiare. Cel mai probabil Galasaray va castiga acest meci la masa verde cu scorul de 3:0.

Pariorii sunt si ei influentati de aceasta suspendare a partidei. Agentiile offline foarte probabil vor da marea majoritate toat pronosticurile anulate. Pot sa mai fie unele care sa validezi pronosticurile de tip sub/peste sau cele legate de prima repriza sau de goluri. Pariurile pe rezultatul final vor fi date void la toate casele, atat online, cat si offline, astfel ca cine mizase pe Besiktas nu are de ce sa regrete acele incidente.

Ce parere aveti de reactia fanilor lui Besiktas?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V1B-SgvrAjo

https://www.youtube.com/watch?v=RcuCYlv_TVI&feature=c4-overview&list=UUjgK4JLHVVY6balVFgaILzg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi