Începutul de sezon l-a speriat. Conte vrea 5 jucători, iar Chelsea scoate banii!

Cu o victorie chinuită la debutul în noul sezon, 2-1 cu Tottenham, și învinsă surprinzător pe ”Stamford Bridge” cu 2-3 de Burnley, Chelsea nu a arătat ca o echipă campioană a Angliei. ca să nu mai vorbim de înfrângerea în finala Supercupei Angliei cu Arsenal, chiar dacă a fost la penalty-uri. Toate rateurile astea l-au enervat teribil pe Antonio Conte (foto: chelseafc.com), care a ”ordonat” urgentarea definitivării transferurilor dorite de el. 

Virgil van Dijk, Ryan Bertrand, Cedric Soares (toți trei de la Southampton), Danny Drinkwater (Leicester) și Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) au devenit o prioritate pentru șefii lui Chelsea, care au ajuns la o înțelegere cu Atletico Madrid pentru Diego Costa. 55 milioane euro vor plăti madrilenii pentru ”repatrierea” lui Costa, cel care nu a mai avut viață bună în Anglai după ce s-a certat cu Antonio Conte.  

Potrivit presei din Anglia, 220 milioane de euro pregătește campioana Angliei pentru aducerea fotbaliștilor doriți de italian. Alex Oxlade-Chamberlain e prima țintă, iar afacerea se poate încheia foarte repede chiar dacă jucătorul a primit o super-ofertă din partea lui Arsenal pentru a-și prelungi înțelegerea. Un contract pe 4 ani și 138 000 de euro pe săptămână i-a promis Wenger (foto: arsenal.com) lui Oxlade-Chamberlain, intrat în ultimele 12 luni de contract cu ”tunarii”.

Cei de la Chelsea și-au făcut și ei calculele - au oferit la o primă strigare 28 milioane de euro, iar mijlocașului de 24 de ani un contract pe 4 ani și un salariu de 160 000 euro pe săptămână! Iar în condițiile în care Oxlade-Chamberlain și-a manifestat de nenumărate ori intenția de a pleca, e de așteptat ca afacerea să se încheie foarte repede. 

Considerați unul dintre cele mai bune ”cupluri” de fundași din Premier League, Soares și Bertrand sunt văzuți de Conte un ”upgrade” perfect la varianta pe care o are în acest moment pe fundul terenului - Victor Moses și Marcos Alonso. Bertrand s-ar întoarce pe ”Stamford Bridge” după doi ani - în 2015, Chelsea l-a vândut la Southampton pentru 13,4 milioane de euro. Acum, londonezii ar putea plăti și 30 milioane de euro pentru ”repatrierea” fundașului stânga de 28 de ani.

Bertrand (foto: southamptonfc.com), Van Dijk și Cedric Soares ar putea-o costa pe Chelsea 164 milioane de euro! Restul până la 210 milioane ar fi banii pentru Drinwater, de la Leicester. Pentru că banii pentru Alex Oxlade-Chamberlain au fost scoși din vânzarea lui Diego Costa la Atletico Madrid. Jucătorul lui Arsenal a refuzat până acum oferta de 110 000 euro pe săptămână de la ”tunari” și va face același lucru și în cazul ultimei propuneri (138 000), în condițiile în care la Chelsea îl așteaptă un salariu mult mai bun, în afară de bonusuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!