Începe Unibet Open București! Ghidul participantului

Bucureștiul devine pentru al treilea an la rând gazda Festivalului Unibet Open. În perioada 2-5 august, la Marriott, cei mai buni jucători de poker din Europa vin în capitala României pentru a-și testa skillurile la masa de joc, într-o serie de turnee interesante. După ce în 2017 am asistat la o serie de recorduri doborâte, anul acesta organizatorii anticipează un succes și mai mare, considerând că evenimentul are toate ingredientele necesare unui succes de răsunet.

Toți ochii pe Main Event

Turneul principal al evenimentului va fi, bineînțeles, reprezentat de Main Eventul cu buy in de 1.100 €. Acesta începe pe 2 august, iar premiile vor fi pe măsură.

Zilele de 30 și 31 iulie au fost dedicate calificărilor la Main Event, iar de joi va începe competiția propriu-zisă, care va pune la bătaie premii de peste 500.000 de euro. Câștigătorii edițiilor precedente au încasat 100.000 € (Traian Bostan în 2016) și 90.925 € (Marius Pertea în 2017). Masă finală a evenimentului principal va avea loc duminică, 5 August, cu începere de la ora 12:00. Acțiunea de la mese va fi transmisă live pe Twitch și va fi însoțită de comentariile ambasadorului Unibet, David Vanderheyden.

Invitată specială

Unibet Open beneficiază în acest an de prezența unei invitate surpriză. Este vorba de Molly Bloom, autoarea celebrului bestseller "Molly’s Game", care a stat la baza filmului cu același nume realizat în 2017 de regizorul Aaron Sorkin.

Povestea sa e una fantastică. Fostă campioană olimpică la schi, aceasta s-a dedicat după retragere pokerului. A jucat la mese cash pe milioane de dolari, atrăgându-și supranumele de "Prințesa Pokerului". Ea a organizat în perioada 2007-2011 cele mai mari partide de poker private, la care au participat vedete precum Leonardo Di Caprio, Ben Affleck, Matt Damon, Tobey Maguire sau Phil Ivey. 

Molly Bloom nu vine în vacanță la București. Americanca va susține o conferință de presă pe 2 august, ora 17:00, în sala Galați a Hotelului JW Marriott; în ziua următoare, ea va fi gazda turneului #QUEENRULES. Eveniment dedicat exclusiv femeilor, acesta va avea loc vineri, 3 august, ora 18:00. Înaintea turneului, Molly va acorda fiecărei persoane prezente câte o carte cu autograf. 

Ce trebuie să știi

  • Înscrierile și ridicarea premiilor sunt permise numai pe baza unui act de identitate. Acestea se fac doar în RON sau Euro;
  • Premiile mai mari de 10.000 € se fac prin virament bancar. Dacă obții un premiu mai mic, îl vei primi cash, în moneda în care ai făcut buyin-ul;
  • Jocurile de cash rulează non stop, independent de turnee. Ai varianta să joci atât în lei, cât și în euro;
  • Înscrierile în turneele zilei se deschid cu 90 de minute înainte de startul primului eveniment. Cu două excepții: în Main Event și în High Roller se admit înscrieri de cu o zi înainte;
  • Jucătorii eliminați din zilele 1A și 1B ale Main Eventului mai pot face un re-entry în ziua 1C (3 august, ora 20:00).


Unibet Open Bucureşti 2017 a depășit așteptările. Traian Bostan, marele învingător

Cu 603 jucători adunaţi la start în cadrul Main Eventului, Unibet Open Bucureşti 2017 a depăşit orice record al numărului de participanţi. Garanţia de 500.000 de euro a fost astfel trecută ușor, fondul de premii final ajungând la 584.910 euro. 

"Recordul a fost depăşit cu 140 de jucători. Nu ne aşteptam la asemenea succes şi la această participare", a explicat la vremea respectivă Sorin Constantiescu, CEO-ul evenimentului.

Românii au fost la putere în majoritatea turneelor importante, iar Traian Bostan a ieșit marele câştigător. Asta pentru că s-a impus în Main Event și şi-a asigurat un cec în valoare de 100.000 de euro, cel mai mare din istoria francizei.

După o luptă de aproape 3 ore doar în heads-up, Traian Bostan a fost cel mai inspirat dintre participanţi, la o masă finală istorică, în care şi-au făcut loc 7 jucători români. Au fost de departe cei mai mulţi conaționali din istoria oricărei competiţii de asemenea anvergură. Printre ei a fost prezent şi Dan Murariu, care are în portofoliu deja două turnee câştigate în circuitul Unibet (Varna 2010 şi St. Maarten 2012). 

Victoria lui Bostan a fost cu atât mai impresionantă cu cât, înainte de masa finală, el rămăsese la un moment dat cu doar 3,5 blinduri în faţă. A reuşit să se dubleze succesiv, pentru ca apoi să îşi consolideze poziţia şi să obţină alte poturi mari, care să îl pună în poziţia de pretendent la titlu.

Românul a ajuns în heads-up cu britanicul Eli Heath, cel care fusese în ultimele două zile de concurs în multe momente chip leader. Deşi a plecat cu jumătate din stackul adversarului în heads-up, Traian a dus o adevărată bătălie a nervilor cu opozantul, pe care l-a învins în cele din urmă la capătul a 3 ore de joc unu contra unu. El şi-a asigurat un premiu uriaş - 100.000€ -, de departe cel mai mare în pokerul live pentru român. Până atunci el câştigase puţin sub 50.000€, în întreaga carieră, în turnee live.

Programul Unibet Open București 2018

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi