Începe săptămâna în forță! Promoții și concursuri oferite astăzi, 9 februarie 2015!

Deși astăzi oferta sportivă nu este chiar generoasă nu ne vom plictisi, deoarece sunt câteva promoții și concursuri la Sportingbet (deschide un cont acum!) de pe urma cărora putem profita.

Meciul zilei

Într-o zi săracă în fotbal, partida dintre Lazio și Genoa pare să iasă în evidență. La acest meci beneficiem și de o promoție interesantă prin care primim 15 rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst dacă plasăm un pariu pe opțiunea Scor Corect. Pariul poate fi pus pe orice sumă de bani și n-are importanță dacă este câștigător. Rotirile vor fi creditate pe parcursul zilei de marți, 10 februarie 2015, și trebuie folosite până în noaptea de marți spre miercuri la ora 01:59. Câștigurile acumulate din urma utilizării acestor rotiri trebuie rulate o dată în același joc și interval orar înainte să putem solicita o retragere.

lazio-genoa.png

Predictorul Fotbalului

Odată ce am plasat un pariu pe Meciul zilei suntem eligibili să punem un bilet pentru runda a 29-a din Predictorul Fotbalului. Astăzi este ultima zi în care putem să căutăm varianta câștigătoare care să ne aducă în buzunare fabuloasa sumă de 45.000 RON. Desigur este nevoie de 12 din 12 pronosticuri corecte , dar nu avem ce pierde pentru că participarea este gratuită. Plus că și un număr de 8-11 rezultate corecte ne aduc câștiguri substanțiale.

predicotul-fotbalului.png

- 12 rezultate corecte din 12: 45.000RON
- 11 rezultate corecte din 12: 8.500RON
- 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
- 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
- 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Toate meciurile acestei runde au loc marți și miercuri. Mai jos puteți vedea varianta noastră de bilet:

predicotul-fotbalului-2.png

Pariorul lunii

Aceasta este o competiție sponsorizată de Sportingbet în care puteți participa direct de pe site-ul Pariurix prin intermediul acestui link. Săptămânal sunt oferite premii în valoare totală de 4.500 RON, iar o rundă nouă tocmai a început astăzi. Zilnic staff-ul agenției alege anumite partide la care voi trebuie să dați pronosticuri. Fiecare pronostic corect vă aduce câte 5 puncte, dar puteți primi puncte bonus dacă plasați în ziua respectivă un pariu cu orice miză la Sportingbet. Dacă ați pariat astăzi pe Meciul zilei atunci problema este rezolvată!

pariorul-lunii.png

Biletul zilei

Un alt concurs sponsorizat de Sportingbet și în care puteți lua parte direct de pe site-ul Pariurix este Biletul Zilei. Zilnic puteți câștiga câte 40 RON dacă furnizați biletul câștigător cu cea mai mare cotă. Participarea este bineînțeles gratuită. Participă și tu acum!

Bonusuri calendar

Și la jocuri de cazino puteți primi astăzi un bonus. Jucați-vă la ruletă live în intervalul 09.02.2015, ora 02:01 - 10.02.2015, ora 01:59 și primiți un bonus de 1 euro la fiecare 20 de euro rulați. Bonusul maxim este de 20 de euro. Trebuie să participați la minim 20 de jocuri pe durata promoției. Bonusul va fi creditat pe parcursul zilei de marți și nu este supus vreunei condiții de rulaj. Oferta este valabilă doar la jocul de ruletă din secțiunea Live Casino.

ruleta-live.png

Dacă ați fost client fidel al cazinoului Sportingbet în luna ianuarie atunci astăzi ați putea fi eligibil pentru un bonus de reîncărcare de 10%. Clienții fideli pot de asemenea primi până la 100 de rotiri gratuite zilnic și lozuri răzuibile gratuite săptămânal. Iar cei mai activi clienți primesc chiar acces în Premium Club, acolo unde bonusurile sunt de ordinul miilor de euro. Detalii aici!

Turnee freeroll de poker

Dacă vreți să faceți ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar, astăzi aveți ocazia prin intermediul a două turnee de poker:
- Ora 16:00: $100 Freeroll
- Ora 21:00: $300 Pokerjumbo.com
Numele celor două turnee sunt destul de sugestive fiind clar care sunt premiile totale puse în joc.

poker-jumbo.png

Alte servicii

Tot astăzi vă puteți juca la orice oră la pariuri virtuale, acolo unde puteți paria pe meciuri din campionate virtuale la interval de 3 minute. Sau vă puteți încerca norocul la unul din cele 28 de jocuri din secțiunea Lozuri răzuibile. Iar dacă sunteți un fan al jocului de table, remi sau blackjack accesați secțiunea Jocuri, categoria Multiplayer. Acolo vă puteți juca pe bani reali în compania altor jucători.

Bonusuri pentru prima depunere

Dacă v-am convins că este cazul să începeți săptămâna cu dreptul profitând de pe urma acestor promoții, a venit momentul să vă deschideți un cont. O singură depunere vă poate aduce trei bonsuri atractive:

- pariuri sportive: bonus de 50% în limita a 400 RON.
- jocuri de cazino: bonus de până la 1.200 RON în funcție de suma depusă
- poker: bonus de până la 1.000$ pentru prima depunere + un bilet pentru un turneu freeroll care are loc în luna martie și care pune la bătaie premii totale de 1,000$!

bonus-prima-depunere.png

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi