Începe săptămâna cu un bonus de 10€ la pariuri virtuale! Vezi aici cum îl poți obține!

Sportingbet (Deschide cont acum!) vine astăzi cu o promoție foarte atractivă la pariuri virtuale. Plasează minim 20 de pariuri pe sporturi virtuale în intervalul 03.08.2015, ora 02:01 - 04.08.2015, ora 01:59 iar la final te vei califica pentru un bonus de maxim 10€. Bonusul exact pe care îl vei primi este de 50% din profit. 

Deci pentru a lua bonusul maxim de 10€ este necesar ca pe durata promoției să faci un profit de minim 20€. Bonusul va fi acordat în maxim trei zile lucrătoare (adică până cel târziu joi) și nu este supus vreunei condiții de rulaj. Regulamentul promoției poate fi accesat AICI.

oferta-luni.png

Platforma de pariuri virtuale oferită de Sportingbet este una foarte performană. Poți paria pe patru sporturi diferite: fotbal, tenis, curse de cai și curse de ogari. Găsești foarte multe opțiuni de pariere iar toate evenimentele vin însoțite de simulări live video. La fotbal vei vedea că la fiecare 150 de minute începe un campionat nou iar la fiecare 3 minute se dă startul la o nouă etapă, astfel încât nu vei avea timp să te plictisești.

Așa cum poți vedea, ziua de luni 3 august 2015 este perfectă pentru a paria pe evenimente virtuale, mai ales că oferta pe sporturi reale nu este astăzi foarte generoasă.

bonusuri-calendar.png

Deschide un cont acum și primești un pachet de bun venit format din trei bonusuri: 50% în limita a 400RON la pariuri sportive, maxim 1200RON la jocuri de cazino și maxim 1000$ la poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi