Începe săptămâna cu un bonus de 10€ la pariuri virtuale! Oferta este valabilă doar astăzi!

Tocmai s-a încheiat un weekend cu foarte mult fotbal iar oferta sportivă de luni, 10 august 2015, nu este la fel de generoasă precum cea din zilele trecute.

Dar nu este nici o problemă deoarece astăzi este ziua perfectă pentru a lăsa deoparte pariurile reale și de a te reprofila în schimb pe pariuri virtuale. Și asta pentru că pe întreaga durată a zilei (mai bine zis în intervalul 10.08.2015 ora 02:01 - 11.08.2015 ora 01:59) beneficiezi de o sporire a câștigurilor cu 50%. Oferta este valabilă la oricare din cele patru sporturi virtuale oferite de Sportingbet (fotbal, tenis, curse de cai și curse de ogari) cu condiția să plasezi minim 20 de pariuri în intervalul precizat anterior. Pariază și tu acum!

pariuri-virtuale.png

Cum se calculează această sporire a câștigurilor? Să presupunem că tu pui 30 de pariuri de cote 2.00 cu câte 20 RON fiecare. Din acestea câștigi 17 pariuri și le pierzi pe celelalte 13. Asta înseamnă că ai investit 600 RON și ai câștiguri totale de 680 RON, deci ai un profit de 80 RON. În situația dată bonusul este de 40 RON (jumătate din profit).

Bonusul va fi creditat în contul tău de pariuri până cel târziu joi și nu este supus vreunei condiții de rulaj, deci îl poți utiliza așa cum dorești.

Foarte multe case de pariuri (atât online cât și offline) oferă pariuri virtuale dar la foarte puține poți paria pe campionate virtuale de fotbal sau turnee virtuale de tenis (cu clasamente și statistici la fiecare sezon/ turneu, exact ca la sporturile reale). De fapt, în afară de sportingbet.ro nu mai știu alt site de gambling care să aibă o platformă atât de avansată și de complexă.

pariuri-virtuale-2.png

Bonusuri la pariuri, poker şi casino. Ia-le acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi