Începe campionatul Ligii 1 la Unibet

Casa de pariuri online Unibet.ro (D.2164 / 28.08.2015) vă oferă o promoție atractivă pentru a doua parte a sezonului din Liga 1 (etapele rămase din sezonul regulat și play-off / play-out).

campionatul-ligii-1.jpg

Intră pe unibet.ro în secțiunea de promoții, pagina Campionatul Ligii 1 - Cît de bine te pricepi la Liga 1? și optează pentru promoție. Apoi pariază live sau prem-meci pe meciurile din Liga 1 la cote de cel puțin 1.20. Vei primi puncte în clasament pentru pariurile câștigătoare.

Competiția va avea loc pe toată perioada desfășurării Ligii 1 și se va baza pe numărul de puncte obținut de fiecare participant, după optare. Numărul de puncte pentru un bilet câștigător se calculează după formula: miza pariată x numărul de evenimente de pe bilet x cota totală a biletului.

De exemplu pentru un bilet câștigat cu miză de 10 RON cu două pronosticuri pe bilet și cu o cotă finală de 4 vei acumula 80 de puncte (10x2x4).

Interesant este faptul că vor exista două clasamente. Unul final și unul după fiecare etapă. Primii 10 jucători din clasamentul pe etapă vor primi bonus ca recompensă. Primul clasament la finalul sezonului se va bucura de o experiență VIP de fotbal de neuitat. Locurile 2 și 3 vor primi și ele premii consistente: un I-pad și un I-phone. Și următorii clasați, pînă la locul 10 vor primi bani cash, în timp ce locurile 11-20 vor beneficia de câte 150 RON bani bonus.

Pariază acum pe meciurile din Liga 1 la Unibet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi