Încearcă-ți astăzi norocul la turnee freeroll de poker! Înscriere gratuită, premii interesante!

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp acest site de jocuri de noroc a renunțat la camera sa de poker, deci informațiile de mai jos nu mai sunt valabile. Însă puteți încă plasa aici pariuri sportive și puteți juca jocuri de cazino. Pe ambele platforme de așteaptă un bonus atractiv de bun venit - DESCHIDE UN CONT ACUM!

 

Articolul inițial

Dacă sunteți pasionat de poker și vreți să vă încercați norocul la un turneu, dar nu sunteți dispus să efectuați o depunere, atunci puteți încerca unul din cele două turnee freeroll oferite astăzi de această cameră de poker.

poker.png

Ora 16:00 - $100 Freeroll -> Joacă acum!
Așa cum îi spune și numele acesta este un turneu cu înscriere gratuită care pune la bătaie un premiu total de 100$. Deși premiile nu sunt foarte mari, puteți câștiga niște bani cu care să vă jucați la alte turnee de poker sau la pariuri sportive / casino fără a investi vreun leu din propriul buzunar. Turneul are loc la ora 16:00, iar înscrierile se pot face începând cu ora 14:00. Acest turneu are loc zilnic la aceeași oră.

Ora 21:00 - Pokerjumbo.com $300 -> Joacă acum!
Înscrierile încep la ora 19:00, iar turneul are loc la ora 21:00. Înscrierea este gratuită, dar spre deosebire de turneul de mai sus, la acesta se pot face și rebuy-uri sau addon-uri, acestea costând fiecare 10 cenți. Acest turneu freeroll are loc în fiecare zi de luni cu începere de la ora 21:00. În celelalte zile ale săptămânii înscrierea costă 10 cenți, dar si potul total este mult mai consistent: 750$. Mai mult decât atât, dacă vă jucați zilnic primiți și puncte cu care intrați într-un clasament lunar. Jucătorii cu cele mai multe puncte la final de lună câștigă o parte dintr-un premiu de 5,000$! Mai multe despre turneele Pokerjumbo puteți afla din acest articol

Alte turnee
Astăzi vă puteți juca și în turnee satelit unde în schimbul câtorva dolari puteți câștiga bilete pentru cele mai importante turnee ale săptămânii:
- Turnee exclusive Paradise Poker - turnee care pun la bătaie lunar premii de peste 30,000$. Detalii aici!
- ChampionChip - turneu care are loc în fiecare duminică și care pune la bătaie premii de 50,000$. Detalii aici!
- The Grand Live - posibilitatea de a câștiga un pachet pentru finala de la Praga din decembrie. Detalii aici!

Dacă vă deschideți un cont acum primiți și un bonus de până la 1,000$ la primul depozit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!