Încasează acum 3 FREEBET-uri de 50RON pe Liga Campionilor și Europa League!

Faza grupelor din Liga Campionilor și Europa League continuă cu confruntări senzaționale pe care sunt sigur că nici un parior nu le poate trece cu vederea. De aceea vreau să îți prezint o ofertă de la această casă de pariuri online prin care poți încasa 3 FREEBET-uri de 50RON fiecare cu condiția să pariezi pe meciuri din UCL și EL. Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.

Pariază acum pe Liga Campionilor și Europa League și pune mâna pe 3 FREEBET-uri de 50RON fiecare!

 

Cum pun mâna pe cele 3 FREEBET-URI X 50RON?

  1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”3 X 50 RON - Champions & Europa League” și apasă pe butonul ”Înscriere”.
  3. Plasează minim 7 pariuri simple (live sau pre-meci) pe partide distincte din Liga Campionilor și / sau Europa League, care au loc în intervalul 26.09.2017 - 28.09.2017. Fiecare pariu trebuie jucat pe o miză de minim 50RON și trebuie să aibă o cotă de minim 1.60.

 

Cum pot utiliza pariurile gratuite?

Cele trei FREEBET-uri sunt acordate automat în contul jucătorului după 48 ore de la încheierea ofertei. Acestea trebuiesc utilizate pe cote de minim 2.00 în decurs de maxim 7 zile de la acordare. Din urma pariurilor câștigătoare vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET, dă un CLICK AICI.

 

Alte promoții

Același operator oferă în aceste zile clienților noi (deci celor care nu au încă un cont) posibilitatea de a paria pe orice meci din Liga Campionilor la o cotă mărită de 10.00 dacă îți deschizi cont prin ACEST LINK. Iar dacă ai deja un cont, poți beneficia de un bonu de reîncărcare de 100% până la 200RON la pariuri sportive (CLICK AICI) și 100% până la 100RON + 50 rotiri gratuite la casino (CLICK AICI)

Pariază acum și pune mâna pe cele 3 FREEBET-uri de 50RON fiecare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!