Încasează acum 2 FREEBET-uri de 50RON pe Turneul Campioanelor de la Singapore!

Cele mai bune opt jucătoare de tenis ale lumii se întânesc zilele acestea în Turneelor Campioanelor de la Singapore, competiție la care participă și Simona Halep, cea care la începutul turneului era numărul 1 mondial. Cu ocazia acestui turneu clienții acestei case de pariuri online pot pune mâna pe două FREEBET-uri de 50RON fiecare dacă urmează indicațiile de mai jos.

Încasează 2 FREEBET-uri X 50RON fiecare pe Turneul Campioanelor de la Singapore!

 

Cum pun mâna pe cele două pariuri gratuite?

  1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”2 X 50 RON - Turneul Campioanelor” și apasă pe butonul ”Înscriere”.
  3. Plasează minim 5 pariuri simple (live sau pre-meci) pe partide distincte de la Turneul Campioanelor, care au loc în intervalul 23.10.2017 - 29.10.2017. Fiecare pariu trebuie jucat pe o miză de minim 50RON și trebuie să aibă o cotă de minim 1.50. Indiferent de rezultatul pariurilor tale, vei primi două FREEBET-uri de 50RON fiecare 

 

Cum pot utiliza pariurile gratuite?

Cele două FREEBET-uri sunt acordate automat în contul jucătorului în decurs de 48 ore de la încheierea ofertei. Acestea trebuiesc utilizate pe cote de minim 2.00 în decurs de maxim 7 zile de la acordare. Din urma pariurilor câștigătoare vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET, dă un CLICK AICI.

Pariază acum și pune mâna pe cele 2 FREEBET-uri de 50RON fiecare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!