Încă un buzoian a dat lovitura la pariuri! Câștig de 16,000RON din doar patru pronosticuri!

În dimineața aceasta vă prezentam biletul de pariuri care i-a adus unui buzoian un câștig de aproape 13,000RON după ce a nimerit la o agenție Bet Cafe Arena opt pronosticuri de tipul ”over 2.5” pe o miză de 50RON! Un alt buzoian a dat și el lovitura, dar la o sucursală Mozzartbet. Acesta a pariat 100RON pe patru ponturi foarte curajoase. El a ales patru meciuri din Europa League, iar la fiecare a mizat că echipa oaspete va marca de minim două ori. 

Cel mai ”sigur” meci de bilet a fost chiar Astra Giurgiu vs Austria Viena, unde a beneficiat de cea mai mică cotă: 2.45. La polul opus se afla partida Qarabag vs Liberec, unde echipa gazdă pornea ca mare favorită. De aceea pariul ”minim 2 goluri Liberec” avea o cotă foarte tentantă de 5.00 și a fost bifat ca și câștigător cu mai bine de 20 de minute înainte de finalul meciului. Cam tot de prin același minut a ieșit și pariul de cotă 3.20 la partida Panathinaikos vs Ajax (1:2). În schimb buzoianul a avut mult mai multe emoții la Rapid Viena vs Genk, unde belgienii au marcat al doilea lor gol abia în minutul 90 dintr-un penalty. 

În final toate cele patru ponturi au fost câștigătoare, cota totală fiind de 169,34. Astfel buzoianul a luat 16,128RON după ce a plătit o taxă de 5% la plasarea biletului. Mai jos poți vedea biletul, iar dacă vrei să îl verifici online intră pe mozzartbet.ro, iar în secțiunea ”Introduceți codul biletului” trebuie să treci: 3032-8691377-1431.

mozzartbet.png

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!