Încă o lovitură pentru Daum: Maxim s-a accidentat şi ratează meciul cu Armenia

Accidentările îi dau dureri de cap selecţionerului Christoph Daum. După Steliano Filip, şi Alexandru Maxim acuză probleme medicale înaintea "dublei" cu Armenia şi Kazahstan din preliminariile pentru Mondialul din 2018. Mijlocaşul lui Stuttgart s-a accidentat la antrenament şi nu poate juca în meciul cu Armenia de mâine seară. Daum i-a cerut staff-ului medical să facă tot posibilul pentru a-l face bun de joc pe Maxim pentru partida din Kazahstan, de săptămâna viitoare. 

În ceea ce-l priveşte pe Steliano Filip (foto: Sportpictures.eu) , acesta nu a rezistat decât 20 de minute pe teren la antrenamentul de astăzi. Astfel că cel mai probabil titular în meciul cu Armenia va fi jucătorul Stelei, Alin Toşca. 

Steliano Filip şi Maxim nu sunt singurele probleme pentru selecţionerul României. Nici Chiricheş nu poate să joace după ce s-a accidentat la naţională, înaintea meciului cu Muntenegru. Un alt jucător, Latovlevici a venit si el cu probleme la lot. Nici Tamaş nu va fi pe teren - Daum a renunţat la jucătorul Stelei, la fel cum a făcut-o şi la meciul de debut, cu Muntenegru. "Mare păcat", a spus Adrian Iencsi - fundaş cu 30 de prezenţe la naţionala României. Acesta crede că Tamaş este cel mai bun apărător al momentului. Şi de Benzar îi place fostului jucător al Rapidului.

Tamaş face diferenţa, mi-a plăcut foarte mult şi sezonul trecut. S-a integrat rapid, e 'tătic' acolo în apărare. Eu îl văd pe Benzar viitorul echipei naţionale, m-a surprins plăcut. Când îl văd pe Benzar, îl văd pe Michael Klein. Are aceeaşi ţinută, jucător cu personalitate,

---a declarat Adrian Iencsi pentru ProSport

Tătărușanu a spus că nu ar reprezenta un eșec o eventuală necalificare la CM din 2018. Helmuth Duckadam l-a pus la zid pe portarul Fiorentinei şi al naţionalei României. 

Orice calificare contează. O necalificare ar fi clar un eșec indiferent cu cine jucăm. Mi se pare puțin deplasată declarația conform căreia o necalificare n-ar reprezenta un eșec. E un eșec clar, pentru că atunci când intri într-o competiție îți dorești să joci în ea, să o câștigi,

---a spus Duckadam (foto: Sportpictures.eu)

Preşedintele de imagine al Stelei merge pe mâna lui Alibec în atacul României.

Pe Alibec îl văd titular cu Armenia şi Kazahstan. Poate crea pericol mai mare decât ceilalți atacanți,

---e convins fostul mare portar

Echipa probabilă a României cu Armenia:

Tătărușanu - Benzar, Săpunaru, Dr. Grigore, Toșca - Hoban - Ad. Popa, N. Stanciu, B. Stancu, Chipciu - Fl. Andone. 

 

Foto: gsp.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi