În timp ce aștepta trenul spre casă s-a dus să pună un bilet la Stanleybet care l-a îmbogățit!

Ieri vă prezentam biletul unui bucureștean care a luat 100,000RON pe un bilet la loto pus chiar când se întorcea din vacanța de la munte. Acum schimbăm un pic peisajul și mergem la mare, acolo unde un alt parior a dat lovitura la pariuri fix în ultima zi de concediu.

Acesta s-a dus în gara din Mangalia pentru a lua trenul spre casă, dar pentru că a ajuns mai devreme s-a gândit să își găsească ceva de făcut. El a văzut o agenție Stanleybet chiar vis-a-vis de gară (pe Șoseaua Constanței nr 58), așa că a intrat în ea, iar cu banii rămași din vacanță (120RON) a jucat un bilet ce conținea nu mai puțin de 22 de meciuri!

Partidele jucate au fost de prin toate țările posibile: Spania, Germania, Anglia, Italia, Belgia, Austria, Olanda, Polonia, Elveția, Norvegia, Slovacia, și chiar Azerbaidjan. În final toate cele 22 de pariuri au fost câștigătoare, ceea ce i-au adus pariorului un câștig de 59,277RON, la care se mai adaugă și un bonus de 41,494RON, deci suma totală câștigată este de-a dreptul impresionantă: 100,771RON.

Acum pariorul are destui bani să stea la Mangalia până vara viitoare :) . În ultimele luni am prezentat multe bilete foarte tari, iar acesta prinde și el fără probleme un top al celor mai bune din toate punctele de vedere: miza consistentă, cota totală mare, multe selecții, și cel mai important, multe zerouri la suma câștigată!

bilet-stanley.jpg

Nu mai rata nici un pariu, pariază acum de pe telefon la cea mai bună agenție online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi