În România Liga a IV-a este mai spectaculoasă în tribune decât Liga 1! Avem dovada foto şi video!

4 echipe de tradiţie din fotbalul românesc au luat-o de la 0 şi strâng mai mulţi fani în tribune decât multe echipe din Liga 1!  Despre ele mi-am propus să scriu în acest articol.

Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a jucat sâmbătă 10 septembrie 2016 pe Cluj Arena împotriva celor de la Unirea Tritenii de Jos. În tribune au fost peste 2.500 de spectatori, iar fanii "şecpilor roşii" consideră că încă nu este vorba de o nouă poveste atâta timp cât prima n-a ajuns la final.

Nu aprindem o nouă flacără, cea veche nu s-a stins. Nu e o nouă poveste, cât finalul primeia nu a fost scris.
- banner suporteri U Cluj

Universitatea Cluj a câştigat la pas meciul cu Unirea Tritenii de Jos, scorul final fiind 12:0. Antrenorul clujenilor este Marius Popescu, iar Ioan Ovidiu Sabău ocupă postul de manager general.

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă!

 

Suporter Club Oţelul Galaţi

Fanii echipei care în urmă cu 5 ani câştiga titlul de campioană a României, echipă care între timp a intrat în faliment, au înfiinţat o nouă formaţie. Această echipă evoluează în Liga a IV-a şi a reuşit să-i atragă pe Stelian Bordeianu ca antrenor principal şi pe Sorin Haraga în funcţia de director sportiv. În plus, la 43 de ani Eugen Baştină va evolua pentru oţelari.

La primul meci oficial din acest sezon au fost 2.000 de fani în tribune şi s-au strâns din donaţii circa 3.500 lei. Jocul cu Victoria Independenţa a fost câştigat la pas, cu 6:1.

otelul-galati-fani.jpg

Sursă foto: viaţa-liberă.ro

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive


 

Petrolul 52 Ploieşti

Petrolul 52 Ploieşti, noua echipă a oraşului prahovean, a jucat sâmbătă în faţa a peste 5.000 de suporteri cu ACS Brebu. A fost o victorie clară, cu 4:1, rezultat în urma căruia echipa pregătită de Octavian Grigore şi Nae Constantin se află pe locul secund în seria prahoveană.

Palmaresul şi stema le vrem înapoi sau clasa politică e în război cu noi!
Momentele frumoase continuă şi la greu, Petrolul rămâne în sufletul meu!
Petrolişti din tată în fiu, continuăm tradiţia/Să readucem Petrolul unde-i este locul, asta e ambiţia!
- bannere galerie Petrolul 52 Ploieşti

petrolul.jpg

Sursă foto: libertatea.ro

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

 

 

SSC Farul Constanţa

Fanii au reaprins Farul şi la Constanţa, după ce Giani Nedelcu a băgat echipa fanion a fotbalului constănţean în faliment. Formaţia pregătită de Ion Barbu a câştigat clar meciul din etapa a cincea cu Gloria Băneasa şi are punctaj maxim, la fel ca şi CS Agigea. Handbaliștii de la Farul au fost și ei în tribune și au contribuit la "cutia suporterilor", prin care se colectează fonduri pentru SSC Farul. Jandarmeria n-a lăsat fanii Farului cu materiale pirotehnice la acest joc considerat de risc astfel că imaginea şi filmuleţul de mai jos sunt de la un alt meci jucat de constănţeni acasă, cu Avântul Comana.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

ssc-farul.jpg

 

ACS Rapid Bucureşti - nu este FC Rapid Bucureşti

Un caz mai special este cel al Rapidului. În ciuda faptului că decizia de faliment nu este definitivă a apărut în Liga a V-a o formaţiecare susţine că este continuitoarea echipei lui Moraru. Fanii giuleşteni şi-au dat seama că este doar o încercare de manipulare a celui care a furat softul prin care funcţiona tabela de marcaj de pe Giuleşti, soft pe care ulterior îl închiria clubului şi totodată a celui care atunci când se ocupa de bilete făcea anumite mişmaşuri (cel puţin aşa se vorbeşte în rândul fanilor apropiaţi de echipă) şi n-au luat parte la eveniment. Au fost în tribune câteva sute de spectatori, dornice probabil să vadă un meci de fotbal pe bătrânul Giuleşti, pentru că altfel cine gândeşte puţin îşi dă seama cam cum stau lucrurile cu echipa lui Horia Manoliu.

Dacă la Constanţa, Ploieşti, Cluj sau Galaţi fostele glorii ale clubului s-au raliat noului proiect, la AFC Rapid niciun jucător de marcă n-a spus că o consideră pe aceasta continuitoarea Rapidului. Ba chiar două embleme ale clubului feroviar, Daniel Pancu şi Marian Rada, declarau la DigiSport că atâta timp cât Rapidul lui Moraru mai poate fi salvat restul formaţiilor apărute sunt simple clone.

Adevăratul Rapid are "meci" pe 14 septembrie la tribunal, acolo unde se solicită cererea suspendării executării silite.

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum!

Dacă în Liga a IV-a avem fani pătimaşi ne-am fi aşteptat ca în Liga 1 lucrurile să stea cu mult mai bine. Excluzând însă Steaua şi FC Botoşani nici o altă formaţie n-avea o medie a fanilor mai mare de 2.900 de spectatori în meciurile jucate pe teren propriu în acest start de sezon.

În etapa următoare din Liga 1 vom avea luni seară un meci pe terenul campioanei en-titre între Astra şi Gaz Metan Mediaş. Şi pentru că tot suntem pe un site de pariuri aş risca să pariez că dacă la aceeaşi oră ar fi programat un meci al Universităţii Cluj sau al Petrolului în Liga a IV-a şi ambele partide ar fi transmise la TV atât în tribune cât şi în faţa televizoarelor meciul ploieştenilor ar atrage mai mulţi fani.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi