În penultima etapă din play-off Dinamo, FCSB sau Viitorul au fiecare cota 10 la victorie la Netbet

Penultima etapă din play-off-ul Ligii 1 va începe astăzi şi se va termina luni. În fiecare zi vom avea în scenă câte o favorită în lupta pentru titlu, iar casa de pariuri online NetBet a decis să ofere cota 10 pentru victoria uneia din cele 3 echipe care se bat pentru primul loc. Tu alegi echipa pe care să pariezi.

Singura condiţie pentru a beneficia de o super cotă de 10 este să n-ai cont la Netbet (înregistrează-te aici). Vei beneficia de câştiguri mărite de 10 ori dacă va învinge echipa pe care ai pariat, din cele 3 care se luptă pentru titlu, dacă la înregistrare vei utiliza codul promoţional COTAS.

Este foarte simplu să beneficiezi de una din aceste cote. Trebuie doar să urmezi paşii:

  1. Dai click aici şi deschizi cont la NetBet
  2. Efectuezi prima depunere folosind codul bonus COTAS
  3. Pariezi maxim 40 RON (poţi paria şi mai mult dar doar 40 RON vor fi înmulţiţi cu cota mărită) pe victorie Dinamo sau victorie FCSB sau victorie Viitorul.

Dacă echipa pe care ai pariat va învinge vei primi imediat câştigul calculat la cota jucată, după care diferenţa îţi va fi acordată sub formă de bonus în maxim 72 de ore. Bonusul va trebui rulat de 6 ori pe evenimente sportive cu cota minimă 1.60.

În cazul în care formaţia pe care ai pariat nu câştigă miza (maxim 40 RON) îţi va returnată sub formă de bonus.

Ţine cont că dacă alegi să beneficiezi de această promoţie nu vei mai putea beneficia de bonusul NetBet. În plus trebuie să mai ai în vedere faptul că depunerile făcute prin Skrill şi Neteller nu se califică pentru bonus.

Pariază acum la Netbet pe Dinamo, FCSB sau Viitorul la cota 10!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi