În martie deschizi un cont la Unibet cu 300RON și te joci cu 600RON!

A venit primăvara (cel puțin pe hârtie), și am intrat astfel oficial în luna cadourilor. Știu, o lună pe care poate nu o agreezi în mod deosebit, nu de alta dar trebuie să iei ba mărțișoare, ba cadouri de 8 martie, iar dacă în cazuri nefericite mai prinzi și vreo zi onomastică, ai încurcat-o. Nu îți mai rămân cine știe ce bani pentru hobby-uri, cum ar fi de exemplu pariurile sportive, nu-i așa?

De aceea PariuriX și casa de pariuri online Unibet (deschide cont acum) vin cu o soluție pentru perioade de criză: depui 300RON și te joci cu 600RON, iar astfel îți rămân bani pentru bugetul de cadouri fără a îl diminua pe cel de pariuri. Tare nu? :) Dar vezi că oferta este valabilă doar pentru clienții noi care se înregistrează prin link-urile din articol!

Deschide cont și efectuează un depozit! Unibet îți dublează suma depusă până la maxim 300RON!

 

Depune 300RON și joacă cu 600RON în 3 pași simpli:

  1. Deschide un cont de pariuri la Unibet! Ai grijă să te înregistrezi prin link-urile speciale din articol. Dacă deschizi un cont standard, direct din browser, sau accesezi link-uri de-ale noastre din afara acestui articol, atunci nu vei fi eligibil pentru ofertă!
  2. Efectuează o depunere de minim 50RON utilizând un card de credit / debit. Depunerile prin portofele electronice, Paysafecard sau transfer bancar nu sunt luate în considerare!
  3. Unibet îți dublează instant depozitul până la 300RON! Depui 50RON și joci cu 100RON. Depui 300RON și joci cu 600RON. Tare nu?

Pentru ca pariorii să nu abuzeze de pe urma acestui cadou, oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc. De asemenea, există condiții de rulaj, dar sunt destul de lejere. Suma suplimentară trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.40 în maxim 30 de zile de la creditare. Dacă ai depui 300RON și ai primit 300RON din partea Unibet, atunci trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 1,800RON înainte de a putea solicita o retragere. Dar eu zic că este foarte ok - într-o lună vine o medie de doar 60RON / zi, iar cota minimă este mai mult decât decentă. Acum îmi imaginez că de aceea depui, ca să joci la pariuri, nu?

Deschide cont și efectuează un depozit! Unibet îți dublează suma depusă până la maxim 300RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi