În Londra se pierd sume imense la sloturi (păcănele)

Este binecunoscut faptul că în Marea Britanie pariurile au atins o popularitate imensă de-a lungul anilor, iar asta se vede în special în capitală. Jocurile de tip “slots” sunt extrem de răspândite şi par a fi una dintre atracţiile principale pentru pasionaţii jocurilor de noroc. O regiune se distinge însă în mod special, prin suma imensă care se pierde anual la acest tip de jocuri.

Este vorba de districtul Haringey, unde în ultimul an s-a pierdut la aparatele de acest gen din incinta caselor de pariuri impresionanta sumă de 16 milioane lire sterline. Este adevărat că această zonă este una extrem de dezvoltată din punct de vedere economic şi este frecventată de persoane potente financiar. Pariorii din Haringey au introdus în aparate suma de 85.590.665 de lire sterline pe parcursul anului 2014, ceea ce înseamnă mai mult de 20% din suma totală folosită în acest scop pe întreg teritoriul capitalei.

Explozia şi răspândirea acestor aparate în ultimul deceniu sunt motive de îngrijorare profundă, la fel ca suma imensă de bani care este pierdută anual.

Sadiq Khan, candidat la Primăria Londrei

Problema aparatelor de jocuri din casele de pariuri a devenit o adevărată problemă politică în Marea Britanie. Deja a fost trimis spre aprobare un proiect de lege care urmează să reducă miza la aparatele de sloturi la o valoare maximă de 2 lire sterline. Chiar se fac presiuni asupra Guvernului pentru a adopta mai rapid noile reglemantări.

Şi în România tinde să se extindă acest fenomen şi în mod cert ai observat şi tu că într-o casă de pariuri de cartier de foarte multe ori sunt clienţi mai mulţi la aparatele de tip "slots".

În Haringey există 65 de locaţii care oferă pasionaţilor acest gen de aparate şi numărul lor este în creştere de la an la an. Suma pierdută de jucători este imensă, în condiţiile în care din anul 2005 o astfel de locaţie nu poate avea mai mult de patru aparate.

Dacă sunteţi pasionaţi de jocurile de tip “slots”, vă recomand să alegeţi un cazino online în detrimentul celor tradiţionale, deoarece avantajele sunt multiple şi tentaţiile mai mici. În plus, ai posibilitatea să joci pe bani virtuali, aşa că această distracţie nu-ţi va afecta buzunarul.

Click aici pentru a juca la păcănele online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi