În Liga a 2-a se vând meciuri în draci! Atenție la echipele cu probleme financiare

În Liga a 2-a se vând meciuri în draci, potrivit declarației antrenorului Daciei Unirea Brăila. Alin Pânzaru a dat și două nume de jucători blatiști, după ce, tot în acest an, l-a denunțat pe Alexandru Bălțoi pentru tentativă de corupție. 


Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

„Au fost jucători care au avut tot felul de preocupări, orice altceva decât fotbal. Au fost unii care au început să vândă meciurile, precum Roșu și Iosofache. Au fost niște ordinari blatiști, nenorociți! Au vândut meciuri în draci!”, a spus Alin Pânzaru, după ce echipa sa a pierdut categoric acasă, 1-4, în fața Științei Miroslava.

Tehnicianul a detaliat, apoi, că blaturile au fost făcute pentru pariuri: „Cei care au rămas nu s-au complăcut, dar au acceptat astfel de jucători lângă ei, care le-au cerut să joace la 1 pauză / 2 final. Din păcate, am aflat târziu, iar jucătorii nu ne-au informat”.

Pânzaru a explicat, pentru Digi 24, că jucătorii în cauză au vândut meciuri pentru că nu aveau bani. Gabriel Iosofache a confirmat partea cu dificultățile financiare și a sugerat că Dacia Unirea a avut rezultate suspecte după plecarea sa. 

„Eu mi-am încheiat toate conturile cu echipa, nu mi-am primit banii de 9 luni și jumătate. Eu m-am lăsat de fotbal, nu mă deranjează că sunt acuzat. (...) Și eu pot să spun de el că e blatist pentru că a făcut echipa strâmb. (...) De când am plecat noi, nu a mai câștigat un meci”, a declarat Iosofache, pentru gsp.ro.

Jucătorii Daciei Unirea Brăila au protestat în repetate rânduri față de restanțele salariale. Mai multe echipe din Liga a 2-a au probleme financiare, acestea fiind cele mai expuse atunci când vine vorba de aranjamente pentru pariuri. „Se pariază de foame și de sărăcie. 8 din 10 joacă la pariuri din sărăcie. Unii au copii acasă și ajung la disperare, mă refer mai ales la fotbaliști din ligile inferioare. Ai 500 de euro pe lună salariu, nu-i primești nici p-ăia și se adună ratele la bănci”, spunea impresarul Ana Maria Prodan.

Revenind la Alin Pânzaru, trebuie amintit că acesta a atras suspendarea lui Alexandru Bălțoi din activitatea sportivă, după ce a anunțat la FRF că a fost abordat de fostul atacant pentru a facilita un blat cu Academica Clinceni.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!