În jocul Mega Fortune a fost câștigat un jackpot de 3 milioane de euro! Câștigă și tu un premiu similar în Hall of Gods!

În urmă cu mai puțin de o săptămână am arătat că la jocurile Mega Fortune și Hall of Gods jackpoturile au depășit în fiecare valoarea de 12 milioane RON (articolul poate fi accesat AICI). Aceste jocuri sunt oferite de NetEnt și pot fi accesate la acest cazino online.

Au trecut doar câteva zile de atunci iar o persoană foarte norocoasă a reușit să dea lovitura vieții, câștigând în Mega Fortune fabuloasa sumă de €2.990.000! Nu s-a făcut publică naționalitatea câștigătorului, dar se presupune că acesta este de undeva din Scandinavia. Marele jackpot a fost ultima dată câștigat în luna mai, atunci când un suedez a pus mâna pe 1,5 milioane de euro.

Deși ai ratat ocazia de a lua un premiu fabulos în Mega Fortune, încă îți poți încerca norocul într-un alt joc pentru un premiu similar. Jackpotul din Hall of Gods încă nu s-a dat, iar acesta poate la rândul lui să fie câștigat în orice moment. Marele premiu a atins aici valoarea de 13 milioane RON (aproape 3 milioane euro), plus că poți oricând să pui mâna pe unul din jackpoturile secundare: Mini și Midi. Dacă nu joci n-ai cum să câștigi, așa că te invit să-ți încerci norocul acum!

jackpot.png

Joacă-te și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de maxim 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi