În curând vom lansa aplicația de pariuri PariuriX.com, pe IOS și Android

Avem o veste bună pentru membrii comunității PariuriX.com. De curând am început să lucrăm la aplicația de mobil PariuriX, iar prima versiune a acesteia s-ar putea să fie gata chiar weekend-ul viitor (11-12 Februarie). Aceasta va fi disponibilă atât pe dispozitivele cu Android, cât și pe Iphone și Ipad.  Astfel în cel mai scurt timp utilizatorii noștri vor putea accesa ușor și rapid toate materialele de pe site.

Toate ponturile vor fi la vedere și ușor de urmărit, iar cine este interesat poate accesa rapid și întreaga avancronică a meciului. De asemenea, camera de chat și grupurile de discuție lansate de curând pe site-ul pentru desktop vor fi și ele disponibile pe mobil. Astfel, indiferent unde te afli, vei putea discuta în timp real cu alți pariori despre meciurile aflate în desfășurare sau despre cele ce urmează să înceapă. Cu toții știm că mulți preferă să utilizeze programe de chat mai degrabă când sunt pe telefon decât atunci când se află la calculator, deci ne așteptăm ca această nouă facilitate să fie de real succes.

Faptul că vor exista grupuri de discuție pe mobil este de asemenea un lucru important de precizat, pentru că nu vor fi la grămadă toate subiectele de discuție, iar astfel poți intra într-un grup în care să se vorbească de exemplu doar despre pariuri live pe tenis. În acest mod scapi de acele mesaje care pe tine nu te interesează. Dar cel mai bine este să așteptăm lansarea aplicației, iar atunci vei putea vedea exact despre ce este vorba. Până una alta, îți prezint câteva poze:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi