În aprilie va avea loc cel mai mare eveniment politic din punct de vedere parioristic, excluzând Brexit şi alegerile din SUA

Au mai rămas mai puţin de 5 săptămâni până în data de 23 aprilie 2017, atunci când alegătorii francezi vor participa la prima rundă a alegerilor prezidenţiale. După Brexit şi alegerile prezidenţiale din SUA care au fost câştigate de Donald Trump, alegerea viitorului preşedinte al Franţei pare că va fi evenimentul politic pe care se va paria cel mai mult la nivel global. Până în prezent, doar la Betfair Exchange au fost jucate peste 7.5 milioane de lire sterline.

Interesant este faptul că mare parte din pariurile pe viitorul preşedinte al Franţei se fac în afara ţării, asta în condiţiile în care în Hexagon nu sunt permise accesarea mai multor case de pariuri online din Marea Britanie.

Toate semnele de pe scena politică franceză indică faptul că Marine Le Pen va câştiga prima rundă, la Betfair.ro fiind cota 1.61 pentru ca acest lucru să se întâmple. În ciuda acestui fapt, foarte probabil vom avea şi tur secund. De aici şi postura de favorit în care se găseşte în oferta caselor de pariuri candidatul independent Emmanuel Macron. Un alt treilea candidat care mai are şanse reale la câştigarea alegerilor este Francois Fillon, el primind cota 3.50 pentru a ajunge în turul secund. În rest, ar fi un adevărat şoc dacă Benoit Hamon sau Alain Juppe vor reuşi să ajungă în funcţia de preşedinte al Franţei.

Vezi AICI care casă de pariuri are cea mai bună ofertă de pariere pentru alegerile prezidenţiale din Franţa!

Vă prezint în final cotele avute la casele de pariuri online recomandate de principalii 3 favoriţi.

Agenţie de pariuri Macron Le Pen Fillon
Betfair.ro 1.61 3.75 6.00
Betano.ro 1.55 3.75 5.50
Netbet.ro 1.51 3.20 6.00
Unibet.ro 1.55 4.00 6.50
Sportingbet.ro 1.55 3.75 5.50

Sursă foto: vectornews.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi