În alte ţări jucătorii de fotbal mai joacă şi la pariuri!

Tânărul jucător al celor de la Drogheda United (formaţie din prima ligă irlandeză), Shane Dunne, a primit o suspendasre de cinci meciuri deoarece a încălcat regulile existente în Irlanda şi a jucat la pariurii.

Dunne a fost văzut când a plasat un pariu cu o miză mică pe faptul că echipa sa - Drogheda - va pierde meciul cu Sligo Rovers din campionat la o diferenţă mai mare de două goluri. El era suspendat pentru acea partidă. S-a ales cu o suspendare, dar şi cu miza pierdută, echipa sa pierzând doar cu 0:2.

pariuri.jpg

Jucătorii din prima ligă irlandeză n-au voie să parieze meciurile din Premier League şi FAI Cup. Cum însă Dunne era suspendat pentru partida pe care a pariat s-a ales cu suspendarea minimă.

Dunne este fundaş venit la Drogheda la începutul acestui an de la Wexford. Dacă ar fi pariat la această casă de pariuri online cu siguranţă scăpa de suspendarea de cinci etape. .

România este probabil singura ţară în care jucătorii profesionişti de fotbal nu joacă la pariuri sau sunt cei mai deştepţi şi o fac fără să fie văzuţi, pentru că până acum n-am auzit despre un astfel de caz. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi