În acest weekend s-au câștigat jackpoturi la jocuri de cazino în valoare de 9.5 milioane de euro! Fii chiar tu următorul mare câștigător!

NetEnt este un nume important în domeniul jocurilor de noroc online, acesta dezvoltând și distribuind jocuri pentru mai multe cazinouri importante. Toate aceste cazinouri au un sistem comun de jackpoturi când vine vorba de jocuri distribuite de NetEnt. În acest weekend s-au acordat două jackpoturi de-a dreptul fabuloase a căror valoare totală este de 9.5 milioane de euro.

Duminică noapte s-au câștigat aproximativ 1.5 milioane de euro în cadrul jocului "Mega Fortune". Aceasta a fost pentru a patra oară în acest an când cineva câștigă peste 1 milion de euro în acest joc. Prima dată s-a întâmplat în ianuarie atunci când a fost dat un premiu de aproximativ 5 milioane de euro în varianta pentru PC și încă 3 milioane de euro în "Mega Fortune Dream" (varianta pentru mobil). În luna martie s-a acordat din nou un jackpot de 3 milioane iar acum de curând am avut iar un câștigător așa cum v-am spus mai sus.

Încearcă-ți și tu norocul! Primești un bonus de până la 1200RON pentru prima depunere!

mega-fortune.png

Tot duminică noapte, la doar câteva ore după marele câștig din "Mega Fortune", s-a câștigat și jackpotul din "Hall of God’s". Un fericit câștigător a intrat în posesia unei sume colosale de aproximativ 8 milioane de euro, care fără îndoială poate schimba viața oricui. Este și o sumă care la noi în România poate fi câștigată doar la Loto 6/49 (dar acolo se ajunge la o valoare asemănătoare doar o dată la câțiva ani și asta dacă se ajunge până acolo).

Acesta este și unul din motivele pentru care cazinourile online vor fi întotdeauna mai tentante decât cele offline. În cele din România niciodată nu veți vedea jackpoturi care să depășească valoarea de 25,000 - 40,000€ și chiar și acestea se dau la ocazii foarte rare (din ce știm noi).

hall-of-gods.png

Acum poate că vă întrebați unde ați putea să vă jucați la un cazino care să facă parte din rețeaua NetEnt și în care să aveți șansa să câștigați premii precum cele despre care am vorbit mai sus.

Noi vă recomandăm ACEST CAZINO ONLINE deoarece primește clienți de la noi din țară, site-ul este tradus în română iar serviciul de suport clienți este de asemenea disponibil în română. Mai mult decât atât primiți și un bonus pentru prima depunere de până la 1200RON în funcție de suma depusă. Plus că mulți jucători români se joacă aici de foarte mulți ani fără a întâmpina nici cea mai mică problemă, iar de aceea vă puteți juca cu încredere. Depunerea minimă este de 40RON (minim 45 dacă vreți să aplicați pentru bonus) și nu se percep taxe.

În acest moment, cel mai mare jackpot este în Arabian Nights: 11,5 milioane RON (aproximativ 2.6 milioane de euro) astfel încât și acesta se poate câștiga oricând. Alte jackpoturi consistente puse la bătaie în acest moment sunt în: Mega Moolah (4 milioane RON), Hall of Gods (3 milioane RON), Mega Fortune (900,000RON) și Major Millions (265,000RON). Unele jocuri (prrecum cele două în care s-au câștigat marile premii în weekend) pun la bătaie și jackpoturi mai mici care se pot da în orice moment. 

arabian-nights.png

Joacă și tu acum! Primești un bonus pentru prima depunere de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi